şehnazıııııımmmmmmmmmmmmm
yazımgülümmmmmmmmm
ayşemgülümmmmmmmm
mucizemmmmmmmmmm
mrs.mmmmm
tatlı cadımmmmmmmmmm
selzehimmmm
n e r e l e r d e s i n i z k ı z l a r r r r r
hiç gelişme olmasın gelen giden olmasın da hamiş olasın inşaallahh
selam sammy_haa nasılsın?kararını kesınlestırmen ıyı olmus aynı sorun bende de var gercekten olmuyo galıba tedavı bıtsın ınsallah bızlerde hamıle kalırız canım...hayırlısı olsun...selam kızlar evet ben kararımı verdim geçen gün yazmıştım okuyanlar bilirler hamiş kalmak istiyorum zaten eşimde istiyo babiş olmayı bu ay regl oldum zaten biliyodum olacağımı bide mantar tedavisine başladım sanki düzelme var gibi düzelirse hemen başlıycam çalışmaya bu arada doktorum bişi dedi vajinal mantar üreyen bayanlarda bu oluşan mantarlar canlı olan spermleri yumurtaya gelene kadar öldürüyomuş o yüzdende mantar varken hamile kalamayabilirsin dedi hemde sağlıklı olmaz dedi sağlıklı bi gebelik için bunu önleyelim sonra yine gel o zaman detaylı tetkiklere başlarız dedi ayyy bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormayın ilk defa bu kadar detaylı açıklama yapan bi doktor görüyorum
Adetin kaç günde bir oluyor canım yani adetini kaç gün geçti ona göre...
aaaa peki geliyormusunuz buraya...??? bak gelirseniz mutlaka beklerim heeee. Lara cima da haber veririz... burda bir toplasirirzzz... ne güzel olur... bide bebislerimiz de olsaydiii 🙂 Ne kablolari cektiniz??? Sirketiniz mi var sizin???
Hayirlisi insallah canim benim... sen ne zaman burda Karlsruhe de yasamistin? yani Bretten de? bide niye tek bir ayligina??? Misafir mi burdaydin??? cok soru sordum dimi??? 🙂/QUOTE]
canım babam ordaydı.imam.ramazanda ders vermeye gittim ben de nişanlıyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?