Geçmiş olsun bacım... bir sorun olmadığına sevindim...
evet canım daha önce birisinden bir sohet esnasında birşey duymuştum yaşanmış bir olay konyalı bir çift evlerine giderken kaza yapıyorlar kadın arabada uyuyormuş ve hamileymiş kaza esnasında kadının beynindeki uyandırma hücreleri zarar görmüş kadın o günden beri uyanamıyormuş yaşıyormuş ama uyuyormuş kadın o şekilde doğumunu bile yapmış şimdi kadının son durumu ne bilmiyor bana anlattıklarında kadının 1 senedir uyuyor olduğuyducanım benim yaaa allah korumuş saeni çok haklısın herzaman emnişyet kemerini takmak gerekiyo ucuz atlatmişsin bitanem çok geçmiş olsun
sağol gülüm iyiyim işte boşver iyiki evinde yok ....yoksa sonun bizim gibi olur baksana bize sabahtan beri burdayız🙂izgilcim canım ya ben herzaman nete giremiyorum kendi evimde net yok fırsat buldukça bu şekilde giriyorum nasılsın iyimisin
evet canım daha önce birisinden bir sohet esnasında birşey duymuştum yaşanmış bir olay konyalı bir çift evlerine giderken kaza yapıyorlar kadın arabada uyuyormuş ve hamileymiş kaza esnasında kadının beynindeki uyandırma hücreleri zarar görmüş kadın o günden beri uyanamıyormuş yaşıyormuş ama uyuyormuş kadın o şekilde doğumunu bile yapmış şimdi kadının son durumu ne bilmiyor bana anlattıklarında kadının 1 senedir uyuyor olduğuydu
sağol gülüm iyiyim işte boşver iyiki evinde yok ....yoksa sonun bizim gibi olur baksana bize sabahtan beri burdayız🙂
evet canım duyunca bende çok şaşırdın inanılır gibi değil tatlı cadıma soralım o konyalıya belki duymuştur bu olayıamannnn allahım ciddimisin bitanem yaaaa çok ilginç inş iyileşir
yada iyileşmişdr rabbim korusun insanın başina herşey gelebiyo şu hayatta
tamam bacım bu dafa söz taşıcazkısslarr
ben temizliği bitirdim şimdi de kendimi temizliyeyim 🙂
sonrada oğlanın okuluna gideceğim giremezsem kendinize iyi bakı ve listeyi taşımayı unutmayın lütfenn
mucccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?