görmedim ama iyi şu an ayın 30 zunda ameliyat olacaktı ertelendi o kötü olduşura nedir ufaklığın durumu ??
canım benim çok şükür en azından yoğun bakımdan çıkmış demekkii durumu iyiye gidiyorcanım arabadan inince annesinin elinden yola koşmuş araba çarpmış 1 gece yogun bakımda kalmıış şu an iyi yarın gidecez yanına uzakta
canım bacagı felan kırık yatıyomuş yogun bakımdan çıktı sagolşuracım geçmıs olsun nasıl yegenın ıyımı bırsey varmı tatlım
oyyyyyy maşallah gülüm benim desene bizim mercimek bi tosun olacak maşallaaaaaah...
1, 2 haftaya kadar bulantıların geçer inşallah sende hamileliğinin tadını doyasıya çıkarırsın güzelim Rabbim kucağına alıp kokladığın günleride nasip etsin.........
sagol canım allah razı olsuncanım benim çok şükür en azından yoğun bakımdan çıkmış demekkii durumu iyiye gidiyor
bak sizin şu afacan ufaklığa....çok şükür Rabbim ailesine bağışlamış
amin canım sağol duaların için...Rabbimin bizim için uygun gördüğü zamanı bekliyoruz inşallah fazla beklemeyiz inşallah tez vakitte bizde yaşarız o duyguyu.......vallahı bılmıyorum tosunmu olacak ne artık görücez egerkı böyle gıderse gelısımı dogumuda ekım 27 muhtemel tarıh görünüyo kısmet bakalım ınsallah geçer bulantılarım ınsallah amın canım darısı basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?