kızlar doktorumu aradım.hamileyim ama betahcg değerim düşük(18.11)kimyasal gebelik olabilir şu anda muayeneye gelmen anlamsız.hafta sonu kanda tekrar baktır folik asit iç dikkat et dedi.Dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin.
İnşallah bu sefer elin boş kalmaz canım. Sorunlu olan gebeliklerde düşük oluyor genelde. O yüzden üzülme kaybettiğine.Hayırlısı olsun.Sapasağlam bir bebeğin olur inşallah. Normalde tüm gebeliklerin %50 si adet dönemine kadar sonlanıyormuş...
kızlar doktorumu aradım.hamileyim ama betahcg değerim düşük(18.11)kimyasal gebelik olabilir şu anda muayeneye gelmen anlamsız.hafta sonu kanda tekrar baktır folik asit iç dikkat et dedi.Dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin.
versin anammmm versiiiinnn istedigin kadar versin... Cümlemizeeeee insallahhhh
canim benim sen hangi tahlilleri yaptirdinki simdiye kadar... bir say bakayim. bende sana bildiklerimi sayayim. Güzelim bide daha Tahlilleri yeni yaptirdiysan gerek yok bir daha yaptirmana. ama sürekli doktor kontrolünde ol bence. yani isin pesini birakma. sen doktoruna da sor ne gibi tahliller yapilabilir diye. ben hepsini bilmeyebilirim cünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?