kızlar doktorumu aradım.hamileyim ama betahcg değerim düşük(18.11)kimyasal gebelik olabilir şu anda muayeneye gelmen anlamsız.hafta sonu kanda tekrar baktır folik asit iç dikkat et dedi.Dua edin Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin.
bitanem birçok tahlil yaptırdılar işde bitane dr buldum ama eşim pahalıysa gitmeyiz diyo
okadar sinirim bozulduki şuan benim bebeğimin düşmesi paradan dahamıı önemsiz yaa kimse beni anlmıyo acı çektiğimi görmüyo çok kötüyüm niye hiç bişey güzel gitmiyo
isyan etmek istemiyorum ama artk dayanamıyorum
inşaallah ayşegüüll yaa.burada sizlerle paylaşıyorum.ilk bilen sizsiniz 🙂
inşaallah ayşegüüll yaa.burada sizlerle paylaşıyorum.ilk bilen sizsiniz 🙂
peki baktiniz mi??? pahallimiylis??? yilmak yok tatlim. o pahalliysa baska doktor da gayet iyi kontrol edebilir seni. daha o doktorun gercekten bu kadar cok iyi olup olmadigini bilmeden kizma esine be tatlim. Esinde hakli. Bazi doktorlar gercekten avutuyorlar ve para yemekten baska birsey bilmiyorlar. saysana bir sana yapilan Tahlilleri...
aminnn bitanem inş herşey dilediğin gibi olur
yok daha bakmadık inanki anlamıyorum dr dedği tahlilleri yaptık işde
benim en çok kızdığım sanki bitek benim problemimmiş gibi davranması ozaman o bulsun dr ona gidelim neyse fıstığım boşver alıştım artk üzülmeye ben zaten
inş sen yarn güzel haberler verirsin bizede seviniz biraz
aminnn bitanem inş herşey dilediğin gibi olur
yok daha bakmadık inanki anlamıyorum dr dedği tahlilleri yaptık işde
benim en çok kızdığım sanki bitek benim problemimmiş gibi davranması ozaman o bulsun dr ona gidelim neyse fıstığım boşver alıştım artk üzülmeye ben zaten
inş sen yarn güzel haberler verirsin bizede seviniz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?