selam kızlarrr
öle canım ama herkes de bir olmuyo işde inş en yakın zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza buarada ben geri geldim
ıyıyım canım ısler yogun nadır gırebılıyorum bu aralar...sen nasılsın okuyamadım gecmıs sayfaları neyaptınız esının sonuclarını aldınızmı?bı sorun yok dımı?selam canımmm nasılsın nerelerdesin sennn 🙂.
selam canımmm nasılsın nerelerdesin sennn 🙂
tabiki tatlım hepimizin vücutsal yapısı farklı... bazı gıcık kadınlar hemen hamile kalırken bazıları da beklemek zorunda kalıyor ( bu bazıları biziz 🙂 )
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn inş.
ıyıyım canım sen napıyosun?
selam canımmm nasılsın nerelerdesin sennn 🙂
tabiki tatlım hepimizin vücutsal yapısı farklı... bazı gıcık kadınlar hemen hamile kalırken bazıları da beklemek zorunda kalıyor ( bu bazıları biziz 🙂 )
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn inş.
kızzzz bızde bozuguzzzzz allah emı....dun aksam hıc ortada sebep yokken kapıstık yawwww ne olcak halımız bılmıyom aradı buz gıbı konustu bıde suclu benmısım onu ben germısım hadı ordan dedımmmm:laugh:iyiyim bende kocişle tartıştık biraz ona bozuğum
kız körolma bacım heee valla bede gıck oluyorum istemeden oldu diyolarya resmen deliriyorum 😛iha:
kızzzz bızde bozuguzzzzz allah emı....dun aksam hıc ortada sebep yokken kapıstık yawwww ne olcak halımız bılmıyom aradı buz gıbı konustu bıde suclu benmısım onu ben germısım hadı ordan dedımmmm:laugh:
bizim çocuklarımız daha şanslı olacak ama.çünkü onları çok beklemiş çok istemiş onlar için uğraşmış olacaz.kıymetlerini daha fazla bilip değer verecez.doğurup sokağa atanlardan olmayacaz inş. öyle kadınları düşünüyorum da öyle olmaktansa böyle bekleyenlerden olmak daha hayırlı diyorum.
ıyıyım canım ısler yogun nadır gırebılıyorum bu aralar...sen nasılsın okuyamadım gecmıs sayfaları neyaptınız esının sonuclarını aldınızmı?bı sorun yok dımı?
bizim çocuklarımız daha şanslı olacak ama.çünkü onları çok beklemiş çok istemiş onlar için uğraşmış olacaz.kıymetlerini daha fazla bilip değer verecez.doğurup sokağa atanlardan olmayacaz inş. öyle kadınları düşünüyorum da öyle olmaktansa böyle bekleyenlerden olmak daha hayırlı diyorum.
ayyyyyy evet yaaaaaaaaa..... kız bizde mi istemesek ne 🙂 o zaman kesin olur haaakız körolma bacım heee valla bede gıck oluyorum istemeden oldu diyolarya resmen deliriyorum 😛iha:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?