hemen kalktığım için eşimde kızıyor zaten, yanımdada olsa bu ne hal demez 😀
Insallah artik bu kadar isleme tutar insallah Rabbimin izniyle... ama yarim saat bak... ve hatta odadan kocisini kov (benim gibi 🙂 ) ve bacaklarini da havaya diksen... tamam olur
19 nısan cıcım....hadi bakalim insallahh tutar ikinizindeee.... ay ne sevinirimmm
amin...
ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay....
ya kizlar tatli cadim ve dilegimmm fistiklar bana ne olur bir sonraki adet tarihinizi söyleyin de... ben kendime not etmek istiyorummm inanki cok icime dogddu tutacak sizde bu ay....
yokkk kiiizzz yapmaaaa... toparla bakem kendini... Insallah hamissindir yaa. yerlesme kanamasi da olabilirrr... Degilse de üzülme tatlim yaaa. insallah gelecek ayy tutarrr.
😛iha: demin bana burda isyerinde yapmak istediler amaaaaaa... ben caktim meseleyiiii 😛iha:😛iha:😛iha: bana bir sirket telefon numarasini ismini ve orda aramam gereken kisinin adini yazip masama koydular. geri ariyacakmisim. o sirketle halbuki hicbir zaman bir ilgim yoktu... bide bana notu birakan isim de birakmadigi icin aramiyacam dedim... benim yanimdaki gülmeye basladi... tüüüh kanmadin dediii
selam fistigim benimmm
ne bilim acaip geliyor bana böyle bacak kaldirmakk.... 😛iha:
Ben yastık olayını tavsiye ederim hatta iki yastık🙂
allah ıyılıgını versın emı adaşımmmm yawwwwww :laugh:ayakların altına değilmi iki yastık yanlış biyere koymayalım acemiyiz 😛iha:😛iha:😛iha:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?