selzehcım neguzel bı haber verdın cok sevındım ınsallah sonuna kadarhep boyle gıder saglıkla kucagına alırsın ınsallah....meryem sagol ınsallah gecercek allahın ıznıyle....
dılegımmm,desencım,cozy,mrs.m,selzeh,lalezar,meryem gorusuruz kızlar cıkmam gerekkk kendınıze ıyı bakın s elzehcım dua et bacım bızlerede yawwww bızde heyecanla anlatabılecegızmı acaba yasadıklarımızı?ınsallah....hoscakalın kızlarrrrrrr
canım ben de önceleri acaba işe yarıyor mudur diye düşünmüştüm ama bu sayede hamile kalanlar epey çok.
Fark ettim canım ya. Şimdi de kafayı buna taktım. Araştırıyorum, önce atladım kesin kullanmalıyım diye ama FDA onayını merak ediyorum işte. Kendi sitelerinde ASRM nin2008 yıllık toplantısında tavsiye kararı var yazıyor ama ASRM nin sayfasında 2008 raporlarını göremedim. Neyse bu ay ara vermek zorundayım zaten o yüzden karar vermek için vaktim var daha. Kür olaylarına başlamayı da düşünüyorum kafayı yiyorum işte 😛iha:
iyiyim lalezar saol umarım sende iyisindir...
kızlarrrrrrrrrrrr bende aksam doktora gıttım bebişim büyümüş kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyordu masallah kıpır kıpırdı yavrum çok saglıklıymıs doktor bastan ıkız sandı sonra ayrıntılı ınceledı ama tekmiş bebişim saglıklı olsunda tek çıft farketmez tabıkı ama o an kı heyecanım yeterlıydı bana zaten bu sabahta kan alındı 6-7 tüp ve ıdrar alındı falan herseyıme bakılacakmıs ayrıntılı ne var ne yok dıye yarın çıkacak sonuçlarım bakalım hayırlısı
Sağol canım iyiyim ben, sen nasılsın nasıl gidiyor?
selzehcım neguzel bı haber verdın cok sevındım ınsallah sonuna kadarhep boyle gıder saglıkla kucagına alırsın ınsallah....meryem sagol ınsallah gecercek allahın ıznıyle....
dılegımmm,desencım,cozy,mrs.m,selzeh,lalezar,meryem gorusuruz kızlar cıkmam gerekkk kendınıze ıyı bakın s elzehcım dua et bacım bızlerede yawwww bızde heyecanla anlatabılecegızmı acaba yasadıklarımızı?ınsallah....hoscakalın kızlarrrrrrr
Valla daha iyiyim işte, grip, aleji ve hemoroidle hşır neşirim bu aralar, ama hepsi bi prça iyileşti...
Valla işte bu ay bir takım bitkesil ilaçlar deiyorum işe yararsa sizlerede önericem...
Valla daha iyiyim işte, grip, aleji ve hemoroidle hşır neşirim bu aralar, ama hepsi bi prça iyileşti...geçmiş olsun canım... hepsi zordur da hemoroid en fenasıdır sanırım😕
Fark ettim canım ya. Şimdi de kafayı buna taktım. Araştırıyorum, önce atladım kesin kullanmalıyım diye ama FDA onayını merak ediyorum işte. Kendi sitelerinde ASRM nin2008 yıllık toplantısında tavsiye kararı var yazıyor ama ASRM nin sayfasında 2008 raporlarını göremedim. Neyse bu ay ara vermek zorundayım zaten o yüzden karar vermek için vaktim var daha. Kür olaylarına başlamayı da düşünüyorum kafayı yiyorum işte 😛iha:
kullanmaya karar verirsen fiyatını iyi araştırmanı öneririm, o kadar farklı fiyatlar varki şaşarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?