mrs.m sen silmişsin ben görmeden yazdım canım ,sorry 🙂
inşallah desencim duygudan iyi haberler alırız...
evet sen son 2 aydır gerçekten çok kötü olmuştun ve üzüntüler malesef böyle şeyleri açığa çıkartıyor. geçer canım sen rahat ol.
olsun tatlım ne önemi var 🙂 ya zuzunun tarihini hatırlamıyorum, o gün birkaç kişininkini ayarlamıştım, bağlantı bozuldu falan... gelince sorarız.
evet yaa, mahvettim kendimi gerçekten , bu ay gidicem klomen pre seed ne varsa hepsini birarada kullanacam ,olsun artık bekle bekle mahvoldum ya, hiç değilse olmazsada her yolu denedim derim .
afferinnn sana, hıh şöyle kendine gel canım benim 🙂
tamamdır ekleriz gelince zuzu sistemsel hatadan dolayı senin tarihini kaybettik kusura bakma
amin canım inşallah geçmiş olsun bitanem allah acil şifalar versin herşeyi fazla kafana takma herşey olacağına varır rabbim dileyen herkesin kucağını doldursunselam canııım, inşaallah hamişsindir tatlım ,valla güzel haberlere ihtiyacım var sıkıntıdan kurdeşen oldum 🙁 bu bebek stresi mahvetti beni🙁
ayyy inşallah gelmez hayatım benn o kadar ümitli diilim ama belkide gelmiştir dimi 🙂)ayyyyy duygucum ümitlendirmek istemem ama ben senin adına acayip heyecanlandımmm
inşallah gelmez o gıcık kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?