bende ıyyım tatlım hadı bakalım ınsallah hayırlı haberler verırsın bızeee ınsallaaaaahhhİyiyiz canıım sen nasılsın
canım benim arkadaşımın son regl tarihi 2 mart....onunki erken döllenme sanırım..
reglisine bir hafta kala hafif kanamaları başladı ama biz hapları bıraktığı için diye düşünmüştük meğer mercimek anneciğine tutunmaya başlamış inşallah bir sorun yaşamaz........
yok kıssssssssss sadece ruhsal acıdan etkıledı ıyıyım fızıkı olarakoyyyy canımıniçi sende hasta oldun...geçmiş olsun bacım en iyisi ben bi tencere çorba yapayım foruma getireyim
canım benim inşallah dualarımız sizlerle....inşallah görürsün mercimeğini...canım benim de 2 mart adetimin bittiği tarih hemen hemen aynıyız arkadaşınla.Allah ikimizin de mercimeğini önce fasülyeye sonra portakala sonra da tatlı bebişlere çevirip sağlıcakla kucağımıza versin.cuma ben de görebilecem galiba o zaman🙂
bende ıyyım tatlım hadı bakalım ınsallah hayırlı haberler verırsın bızeee ınsallaaaaahhh
haydaaaaaaaa bacım bu mis gibi bahar ayı seni ruhsal olarak nası etkiledi anlamadım.....yok kıssssssssss sadece ruhsal acıdan etkıledı ıyıyım fızıkı olarak
bı sonrakı ay duzenlıydı canım sadece o ay ıkı gun gecıktı okadar duzene gırmıstı yanı senınkıde duzelır canımİnnnnşalllah canım da ümitlenemiyorum
sende düşük yapmıştın canım yanlış hatırlamıyorsam
ne kadar sonra adetlerin düzene girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?