Hosbuldum canim.Gercekten banada iyi gibi geldihoşgeldinnnnn
canım kötüydü ama son 5 dakikadır çok iyi 🙂 maşallaaaahhh
evet güzelim yaa gerçekten öyle insan ilk başladığı zaman nasılda heycanla bekliyo reglini sonra sonra lişıyo şimdi benim içimde neydeyse yokm kadar azldı umut bir hamile görsem ben hiç hamile kalamıycam anne olamıycam diyo içim kızıyorum kendime rabbim verir inş hapimize inş canım inş daha fazla beklemeden kavuşuruz meleklerimize
aminnnnnnnnnn
Hosbuldum canim.Gercekten banada iyi gibi geldiBende sorunun benim bilgisayarimda oldugunu düsündüm ilk önce,seans uygulayacaktim az kalsin:n028:
Sen nasilsin bugün birtanem?Iyisin insallah.Bu sefer gecen sayfalari pek okumadimda...
Hosbuldum canim.Gercekten banada iyi gibi geldiBende sorunun benim bilgisayarimda oldugunu düsündüm ilk önce,seans uygulayacaktim az kalsin:n028:
Sen nasilsin bugün birtanem?Iyisin insallah.Bu sefer gecen sayfalari pek okumadimda...
iyiyim canım teşekkürler.....bugün misafirlerim vardı ondan gündüz giremedim siteye. reglimi bekliyorum canım.. kısmet bakalım.
Ne ameliyati kaymagim be?Sabah bavulumu aldim gittim hastaneye.Gerisi geriye eve gönderdiler.Bu ameliyat adet bittikten hemen sonra yapiliyormus ve benim akilli doktorum beni yanlis zamanda yollamis.Benim adetim biteli neredeyse 2 hafta oldu.Tekrar adet olunca ara randevu al dediler.Ama olacagim ameliyat hakkinda daha fazla bilgi sahibi oldum ve korkmaya basladim.hoşgeldin fıstk senin ameliyat olman gerekiyodu neoldu canısı
düzeldi maşallah
inş hamiş olmuşsundur da dokuz ay gelmez o reglin canım benim
aman da aman kzmiş bilgisayera bilip bilmeden iyiki seanslamamişsin gülüm yaa yazık onada😛iha:
Ne ameliyati kaymagim be?Sabah bavulumu aldim gittim hastaneye.Gerisi geriye eve gönderdiler.Bu ameliyat adet bittikten hemen sonra yapiliyormus ve benim akilli doktorum beni yanlis zamanda yollamis.Benim adetim biteli neredeyse 2 hafta oldu.Tekrar adet olunca ara randevu al dediler.Ama olacagim ameliyat hakkinda daha fazla bilgi sahibi oldum ve korkmaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?