dilara bacım hoşgeldin biz onlara bi okur üfleriz bişicik göremezler🙂ya bende baglanti simdilik iyii.... kizlar isyerinden farkedilirse bu siteye cok girildigi ben bir daha gündüz giremiyecemmm. kitlerler cünkü bu siteyi o zaman...
canım,tüp merkezinden randevu aldımda,mayısta gideceğim inşallah.bu defa inşaallah sonucunu alırız.sen neler yaptın.uzun zamandır giremediğim için ne olup bittiğinden hiç haberim yok.ayy canım bizde seni özledik neler yapıyosun tüp bebek merkezi araştırıyosun ngibi yazı okudumama yanlş hatırlamıyosam
aman aman dikkat et bitanem kendine hep iyi rabbim sağlıcakla kucağına versin inş bizede dua et
ewet bcım yaaaaa dün deli oldum zaten 2 kelimeyi iletemiyo bekle bekle göbeeeeeem çatladı ya biz herşeyi beklemek zorundamıyız offff yaaaa bak şimdi açıcam bayramlık ağzımı
az öncede arkadaşımın eltisinin büyük kisti olmasına rağmen hamile kaldığını öğrendim dahada yeni evlilerdi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bir tanede daha hamile haberi alırsam düşüp bayılırım herhalde
ewet bcım yaaaaa dün deli oldum zaten 2 kelimeyi iletemiyo bekle bekle göbeeeeeem çatladı ya biz herşeyi beklemek zorundamıyız offff yaaaa bak şimdi açıcam bayramlık ağzımı
az öncede arkadaşımın eltisinin büyük kisti olmasına rağmen hamile kaldığını öğrendim dahada yeni evlilerdi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bir tanede daha hamile haberi alırsam düşüp bayılırım herhalde
Evet canim,sen dikkatli ol en iyisi.Ben zaten sasiriyordum senin isyerinden bu kadar rahat girebilmene.
ayy canım bizde seni özledik neler yapıyosun tüp bebek merkezi araştırıyosun ngibi yazı okudumama yanlş hatırlamıyosam
aman aman dikkat et bitanem kendine hep iyi rabbim sağlıcakla kucağına versin inş bizede dua et
dilara bacım hoşgeldin biz onlara bi okur üfleriz bişicik göremezler🙂
Kiz gülüm,benden koruyon sözde Izgilimi ama kendin yapmadigini birakmiyon
dilara bacım hoşgeldin biz onlara bi okur üfleriz bişicik göremezler🙂
canım,tüp merkezinden randevu aldımda,mayısta gideceğim inşallah.bu defa inşaallah sonucunu alırız.sen neler yaptın.uzun zamandır giremediğim için ne olup bittiğinden hiç haberim yok.
yok kizzz ne rahat i... valla sayfayi saklaya saklaya...
ayyy yapma be tatlim yaaaa.... ümidini kesmek yoookkkk... inciirrrr yeee kiizzzz, kocisine de keciboynuzu.... hadi bakeeemmmm
hepiniz icin valla kalpten dua ediyoruuummm.... sizde bana edinnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?