bacım hoşgeldinnnn çok sevindim Rabbim bu ay meleğini size hayırlı eylesin
inşallah yumurtan hep nurtopu gibi olur yakışıklı yakışıklı spermlerle karşılaşır rahimin tamda böleeee gömülmelik olur (insanın yatıpta kalkası gelmeyeceği cinsten)inşallah en süper şekilde döllenir yılın en güzel embriyosu seçilir inşallah en kırcal damarlanmanın olduğu yere gömülür inşallah öyle bi gömülürki doğuma kadar yerinden kıpırdayamaz inşallah orada anneciğinden bol bol beslenir büyür tosun olur bizde ona buraan nazar boncuğu takarız 🙂)eksik bi evre kaldımı)
ınsallah canımmm hayırlısı bakalım hayırlı haberler verıceksın bırgun bıze ınsallahselam kızlar..
şimdi doktordan geliyorum..
4-5 tane folikülüm vardı sadece 1 tane kalmış..kendime çatlatma iğnesi yaptım..yarın aşılamam yapılıyo saat 4 de..
doktor daha fazla yumurta olsa iyi olurdu dedi..ama bir tane var işte..belki o bebiş olur di mi heheheheeee 🙂
kimse ben depresyondan çıkartamaz sıkı sıkı tutundum depresyoncuğuma en güzel en kanlı yerini gömüldüm (böyle giderse hayatım rahimden ibaret olucak heeee):n028:
tamam ozaman bizim elimizi bırakta biz çıkalım bariiiii
yawwwww
Kalabalığız bak etrafına ohoooo üflesek atarız seni dışarı kızkimse ben depresyondan çıkartamaz sıkı sıkı tutundum depresyoncuğuma en güzel en kanlı yerini gömüldüm (böyle giderse hayatım rahimden ibaret olucak heeee):n028:
oooooooooooooooooooobacım hadi hayırlısı rahim duvarların kalınmı kalın olsun küçük mercimeğin gömülüp gitsin damarlanmanın en yoğun yere düşsün bol bol beslensin inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam canım Allah yardımcın olsun ınsallah bebişin gelır bu ay tatlım dualrım senınle
Sağol fıstığım iyiyim ben sağol, sizleri takip ediyorum bi taraftan bi taraftan çalışıyorumhoşgeldin kz nasılsın bakemmmm
şehanazım gülüm bidenem benim olmazmı balım yaa allahım versin yeterkii
inş olur dualarım herzaman seninle canım benim
sanki beni anlatıyosun ağlattn işde beni yine kıyamam ben sana inş yakında gelir bebişleriz yaaaa bende dayanamıyorum artık oyyyyy oyyyyyy
ben kaybeettim bile sayende bende geldim izgilimden güç alıyım dedim moraklim düzelsin diye bu kısssss ikimizi birden derbeder etttiii
kızlar biri bizi durdursunnnn
bacım hoşgeldinnnn çok sevindim Rabbim bu ay meleğini size hayırlı eylesin
inşallah yumurtan hep nurtopu gibi olur yakışıklı yakışıklı spermlerle karşılaşır rahimin tamda böleeee gömülmelik olur (insanın yatıpta kalkası gelmeyeceği cinsten)inşallah en süper şekilde döllenir yılın en güzel embriyosu seçilir inşallah en kırcal damarlanmanın olduğu yere gömülür inşallah öyle bi gömülürki doğuma kadar yerinden kıpırdayamaz inşallah orada anneciğinden bol bol beslenir büyür tosun olur bizde ona buraan nazar boncuğu takarız 🙂)eksik bi evre kaldımı)
kızlarrrrrr süpersiniz..bütün iyi dilekler için teşekkür ederim..canlarım benim..yarın eve geldikten sonra ki yaklaşık 5 civarı olur tekrar yazar durum bildiririm.. kızlar tutar mı dersiniz ya..gerçi tutmasa da yine denicem ama..işte biliyosunuz insan tutsun istiyoAy ayy bitane olsun annesinin olsun
inşallah güzel haberler alıcaz
heee bacım herkeşle gelsin gelin baki geliiiinnnnheeee biz oluyoruz onlar canım bir el el atsan iyi olucak yoksa izgil bacım hepimizin elinden tuttu dibine kadar inicez depresyonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?