ayşegül, selzeh, ranagül naber canlarım? selam yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz 🙂
ayşegül, selzeh, ranagül naber canlarım? selam yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz 🙂
aaaaaaa biz perşembe pazarı varya caddede ordan aşağı davutkadıya inerken soldaki ara sokakta oturuyorduk sungurlu sokak caddeden aşağı doğru indiğinde soldan 3.sokak oluyor tam olarak iyice tarif ettim bilmeyenlerde anladılar artık 🙂)
aaaaaaa biz perşembe pazarı varya caddede ordan aşağı davutkadıya inerken soldaki ara sokakta oturuyorduk sungurlu sokak caddeden aşağı doğru indiğinde soldan 3.sokak oluyor tam olarak iyice tarif ettim bilmeyenlerde anladılar artık 🙂)
depresyona girmek 1 kurtuluş olsada neyse.aslında herşeyi zamnın akışına bırakmak lazım.her iş yolunu buluyor ama kafaya takmadanda olmuyor işte.ooooyyyyy oyyyy mrs.m nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler🙂
hoşgeldin canım biz bi depresyona giriyoz bi çıkıyoz bi giriyoz bi çıkıyoz
tabi bacım ooohhhh beeee silkelen şöleeeeee etraf millet herkes ŞEHNAZ görsün heyt beeeeee açın yolu açınnnnnnnnnnnn
gel bacım gel nereeeee gidiyon zaten şimdi neti kapatcan sonra aklın bizde kalacak için içini yiyecek acaba kim girdi çıktı dicen(beni düşünmene gerek yok ben bi giriyom bidaha....)acaba hamile haberi varmı dicen depresyona giren çıkan oldumuki dicen ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookızlar ben geldim tekrar 10 dk m var sizden ayrlamıyorum
selam kızlar ne cok kaynatmışsınız oku oku bıtmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?