ewet bacım aynen öleeeee bende o yüzden ayın belirli günlerinde 2 3 saaat depresyona girip çıkıcam ertesi güne bişi kalmasın diğer türlü hep aklımda hep aklımdadepresyona girmek 1 kurtuluş olsada neyse.aslında herşeyi zamnın akışına bırakmak lazım.her iş yolunu buluyor ama kafaya takmadanda olmuyor işte.
ooooyyyyy oyyyy mrs.m nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler🙂
hayırlısı canım inşallahhhiyim canım.işle güçle uğraşıyorum işte.reglin gecikmiş inşallah müjdeli haberler verirsin.
hosgeldın canım ıyıyım sen nasılsın regl olmamıssın çok güzel haber bu yaaaa
sağol canımmm ben de iyiyimmmiyiyiz fıstğım benimm sen naslsın
gel bacım gel nereeeee gidiyon zaten şimdi neti kapatcan sonra aklın bizde kalacak için içini yiyecek acaba kim girdi çıktı dicen(beni düşünmene gerek yok ben bi giriyom bidaha....)acaba hamile haberi varmı dicen depresyona giren çıkan oldumuki dicen oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ohooooo bu açık adresle senin kim olduğun çoktan deşifre oldu bacım nettinnn kıssssssssssss
fıstığııııım hoşgeldinnnnnselam kızlar ne cok kaynatmışsınız oku oku bıtmıyor
😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:ewet bacım aynen öleeeee bende o yüzden ayın belirli günlerinde 2 3 saaat depresyona girip çıkıcam ertesi güne bişi kalmasın diğer türlü hep aklımda hep aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?