KIZ GÜLÜM YENİ GELDİN YAA OZATEN HAMİŞ HEHE 😀 hay allah ya yeni gelmenin zararlari ozaman dilara bizim hamis olmamizi bekliycen 😀
iyi geçer inş bitanem ya dr kötü hiç bişey demez inş herşey yolunda gider rabbim sağlıcakla kucağına versin yavrunu bitanemyok bitanbem sen niye giriyon depresyona bizim yeğen de girmiş oluyo sen girince otomatikman olmaz sen giremezsin izin vermem
ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmiş
cnm benim insallah sen gör bak bide bakarsin aysegül sen ben ayni anda kaliriz hamis 😀 ha bu arada dilara buluscaz demi
İNŞ CANIM BENİM İNŞ
amin askom insallah kabul eder ama icimde bir his var sankim senle beraber hamis kalcaz 😀 aysegülüminş o günleride görürsün bitanem inş bir kez daha anne olursun allahm kabul etsin bütün dualarnı tatlım
KIZ GÜLÜM YENİ GELDİN YAA OZATEN HAMİŞ HEHE 😀 hay allah ya yeni gelmenin zararlari ozaman dilara bizim hamis olmamizi bekliycen 😀
KIZ ALLAH İYİLİĞİ VERSİN BACIM GÜL GÜL ÖLDÜM
amin askom insallah kabul eder ama icimde bir his var sankim senle beraber hamis kalcaz :d aysegülüm
bacim yinemi hata ettim yoksa aKIZ ALLAH İYİLİĞİ VERSİN BACIM GÜL GÜL ÖLDÜMh😀 kiz burda kim hamile kim deil nerden bilem 😀 bi de hele isimleirni bilemde hata etmiyem a rezil oldum battim iyice 😀DD😛eep:
bakarsin bu seferde bekleme sirasi bende olur baci 😀 sen kalin ben beklerimkız öyle diyenlerin hepsi hamile kaldı bak ben hala bekliyorum öle diyip sende hamiş kalırsın ben beklerim şaka biyana inş canım inş yakında ikimizde hayırlısıyla hamiş kalalım
evet tatlm bazen diyorum allah bize çocuk vermiyosa bir hayır vardr diye amaişde insanz elimizde olmuyo istemek ne güzel senin koklaya bilğin bir yarun var rabbim bide kardeş versin ona ben her yatağa girdiğimde hayal ediyorum yavruma sarıldğimi onu kokladığımı inş bir gün bende beim gibi bebek hasretiyle yanan herkes evlat sahibi olur
askom vallahi görmedim özür dilerim melegim lütfen gel beraber bulusalim ama ilk önce sende hamis kalican ondan sonra beraber hamisler gezicez 😀
insallah canim insallah iyki kizimi verdi allah anneligi tattirdi ama simdide kizim kardesligi tatmak istiyor onun icin yine bu cabam ablasi ben ilk anne oldugum yas 18 yas kücükten anne olunca bebegin bebegi oluyor gibi simdi anne olsam daha iyi anneligi anliycam bu kizim tecrübe oldu bana
iyi geçer inş bitanem ya dr kötü hiç bişey demez inş herşey yolunda gider rabbim sağlıcakla kucağına versin yavrunu bitanemyok bitanbem sen niye giriyon depresyona bizim yeğen de girmiş oluyo sen girince otomatikman olmaz sen giremezsin izin vermem
ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmişdr
tamam gülüm benim sen i yerim ben kısss gülüm dua et tmammı bize inş senin kontrolünde güzel geçer rabbim senin bebişide sağlıcakal kucağınaversin
ben ümit etmeyi bırakalı aylar oldu be tatlım öle ay sonunu falan beklemiyorum biktım hayal kırıklığı yaşamaktan inş hayırlı zamanda gelir meleklerimiz bitanem inş gelmiş
cnm benim insallah sen gör bak bide bakarsin aysegül sen ben ayni anda kaliriz hamis 😀 ha bu arada dilara buluscaz demi
bulusacaz tabiii ki kiz.. saka yaptum bende.. Ben karlsruhe de oturuyorum... ama gelirim Köln e 🙂
Beklerim kurbannnn... yanliz cabuk kalacaksinizzzz heeee :fırtına:
amin askom insallah kabul eder ama icimde bir his var sankim senle beraber hamis kalcaz 😀 aysegülüm
bencede kizzzz... bende de o his var... :esra: siniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?