33 şekerim 33....desen ordan cokmu kücük görünüyorum yasin kac bacim 🙂 tamam ilk gelen ve son gelen önemli deil gönüller bir olsun ortam güzel olsun yeter demi ?
kızlar bide depresyondan çık diyonuz aha da yine regl oldum yok yok busefer kesin girdim depresyona daha çıkmıyom
canım benim ya kıyamam sana...girme kısss depresyona falan bi faydası olmuyo çıkıyorum diye yazmışsın gez şöleeee bi dağıt kafanı...hadi seni bekliyorum ama bomba gibi tamammı tatlımKızlar bide depresyondan çık diyonuz aha da yine regl oldum yok yok busefer kesin girdim depresyona daha çıkmıyom
kızlar bende daha regli d3e yok belirtide yok daha sadece gögüslerim felaket agrıyor tek belirtim o haberiniz olsun..
canım benim ya kıyamam sana...girme kısss depresyona falan bi faydası olmuyo çıkıyorum diye yazmışsın gez şöleeee bi dağıt kafanı...hadi seni bekliyorum ama bomba gibi tamammı tatlım
kızlar bence belirtilere pek takmayın.bebişler gelince anlıyor insan.öyle derlerdi ama her ay hamile miyim bidem mi bulanıyor göğsüm mü değişti falan diyordum regl olunca bile üstüne mi gördüm diyordum.bu sefer gerçekten farklıydı ve hep hamile olduğumu sanırdım ama bu sefer gerçekten anlamıştım.yani belirtilere takmayın herkeste aynı şey olmuyor çünkü ya da hemen başlamıyor.kafanızı rahat bırakın
Canım hani diyorsun ya bu sefer gerçekten farklıydı anlamıştım nasıl yani hissetinmi?
Kendimden pay piçerek söylüyorum adetimin 19.gününde muayeneye çağırmıştı doktorum (yumurta takibindeyim ya) demiştiki rahim duvarında kalınlaşma olmuş ne demek olduğunu söylemedi ama sonradan öğrendimki bir reglden önce birde gebelikte olurmuş o an içimde öyle birşey olduki dedim ben sanırım hamileyim tabi eşimede söylemedim.Doktorum birde hormonlarında yükselme bekliyoruz demişti progesteron tahlili istemişti.Reglimin 21.günüde onu yaptırdım değerim 13.günde 1,97 iken 21.günde 20,46 ya çıktı.Hemen doktoru arayıp söyledim ve dediki değerin beklediğimiz gibi yükselmiş iyi bi sonuç dedi.Ve sonrada adetinin geçmesini bekle bir hafta geçtikten sonra gel ama olursanda 1.günü gel dedi.Evet buraya kadr çok iyiydi herşey içim kıpır kıpırdı ama o eğer adet olursan 1.günü gel demesi yokmu bittiğim andı.Evet arada belirtilerim oluyor ama dinlemiyorum gebeliğe yormuyorum.Mide bulantısı göğüslerde sızlama,göğüs uçlarında kaşıntı.. bunlar şuan yaşadıklarım ama yormuyorum dinlemiyorum kendimi.Adetimede 2 gün kaldı beklenmeyen adete 😛iha: bilmiyorum kızlar hamilemiyim değilmiyim 3 gün sonra test yapacağım ve hep beraber öğreneceğiz.Bu arada hiç akıntım ama bir çok hamile ark.tan duydum ki akıntı olurmuş o bende yok işte.Ama akşam çok hafif kahverengi leke olmuş çamaşırımda.Kısmet artık ne diyelim 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?