yok kiz sakasina diyorum onlari gercek algilama bacim kocama habire cilve yapiyorum :ddd oda dayanamiyor tabi :dd
Canim bende iki problem var.birincisi düsükler.Rahim icinde polip,yara varsa yada yasadigim kürtajlarda rahim ici tabakasi zarar gördüyse düsüge sebep olurmus.Ikinciside son düsükten sonra birdaha hamile kalamamam.Buna yine rahim ici olumsuzluklarin yani sira tüplerdeki tikaniklik sebep olurmus.Tüp bebek merkezindeki dr sadece alttan bakilacagini söylemisti.Hastanede karindan kesilecegini ögrendim.Riskleri daha fazla tabii.Ailemden insanlarda korkutmaya basladilar.Ne yapacagimi sasirdim iyice.
canim bence az daha bekle anneleirn icine dogar olma amelyat dinlen azdaha ve sana bisey diyim senin bu 1 ay icinde bebegin olucak aha icime dogdu namazdanda yeni kalktim valla hadi icime dogan genelde olur askom amelyati az ertele biraz daha bekle bebeim tamam anneni dinleEvet birtanem.Bir oglum,dörtte düsügüm var.Son düsükten sonrada hamile kalamadim.Ameliyatta bunlarin sebeplerini arastirmak icin.Ama oldukca riskli bir ameliyat.Bugün anneannemle telefonda görüstüm.Kizim vazgec kestirme karnini.Ogluna kardes icin ugrasirken sana birsey olursa ne olacak dedi.Kötü rüya görenlerde olmus ailemden.Iyice sasirdim.Ne yapsam.Istihare mi yapsam acaba?
bacim anladilar tabi bende uzmanlik oldugunu 😀 hemen koyu verdiler vallaha acikca diyimmi bende anlamaidm 😀 al senin olsun bacilarin gülüü 😀
bende seni yerim hepsi benim üleyn derim kocanda beni öldürürmüs 😀 aha ben kactim sonra görüsürüz askoslarim kocam gelicek :fırtına:gülüm bizde naldık herıldı şaka olduğunu merak etme
waaaawwwww gülümö sen az diğilsin heeee cilveni yerim senin kısssssss
benim kocam gelicek bacilar sonra yine gelirim azda onla ilgilenem 😀 sizi seviyorum aksama görüsürz olan meleklerle öpüyorum sizi kocaman yanaklairnizdan yavrular 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?