Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.

Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.

AMAN ALLAHMMM CİDDİMİSİN BİTANEM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİM ŞÜKÜRLER OLSUN TATLIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞŞ :d045::d045:😱rkide:😱rkide:😱rkide::raila::raila:😀ancing_angry:😀ancing_angry::f040::f040:

ben o kadını öldürürüm ne zıhnıyetı bozuk bı embesıl ınsanlar ya cocukla hava atan ınsandan ne hayır gelırkı salla bacum

Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.

wwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaşasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlat anlat çabuk çabuk

canım benım çok tebrık edıyorum çok ama çok sevındım çok sukur rabbım yolladı melegını Allah ım kucagına aldıgın günlerıde göstersın ınsallah ya çok mutlu oldum

canım en iyisi uzak dur ne samimi uluyosu yüz vermme lütfen surat yap bişey yap uzak tut kendinden seni üzmesine izin verme kıyamam talıma napıyım canım benim kociş duruyo duruyo sohbetin içine .......anladınnn sen onuu

aysegülümmmmmmmmmmmmmm tatli belan geldi :ddnapiyon bacum

gel bacım gel özledim kssssssss

ayşegülüm okuldan gelince az önce test yaptım ve çok şükür çift çizgiyi gördüm... hala inanamıorum, yarın kan testi yaptırsam kesin inanıcam. çok sağollllllll canımmmmmm

ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEEEEEEEEVVVVVVİİİİİİİNDDİİİİİİİİİİİM

iNŞALLLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN YARABBİM

GÜNÜN EEEEEEN GÜZEL HABERİ OLDU

canımmmmm o kadar heyecanlıyım ki ne anlatayım

canım benım çok tebrık edıyorum çok ama çok sevındım çok sukur rabbım yolladı melegını Allah ım kucagına aldıgın günlerıde göstersın ınsallah ya çok mutlu oldum

selzehcimmmm canımmmmm çok teşekkürler amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım sağol.