ayşegülümmmmm bak artık rahim filminden hiç korkma ben sana örnek oldum değil mi...
allahımmmmm inşallah sana da isteyene herkese nasip etsin amiiiinnn
cok duygulandim canim.Gözyaslarima hakim olamiyorum.Allah isteyen herkese nasib etsin o cift cizgiyi.Gercekten cok cok sevindim birtanem,yazinin kücük olduguna bakma sakin.Sarilip kucakliyorum seni canim...
aminnnnnnnnn aminnnnn
bitanem çok saol biliyorum ediceğini kız gözümü kapatyorum sen hamilesin bugün inanmıycaksınn ama kendime kızıyorum sus be diye geçen seferde öle dedin kız hamile çıkmadı üzüldü diye busefer kesin diyo içimdeki ses kesin hamile hatta sen bikere çok üzülmüşdün dedimya sana ablam diyoki bahara kadar kesin hamile kalır o kız ayaklarını sıcak tutsun diye baharda hamiş oldunnn bakkkkkkkkkkkkk biz ailecek ermişiz anammmmmmmmm bacımmm
canımmmmm sizz gerçekten ermişsiniz...evet demiştin bahar diye ve nisanda geldi meleğim. ve biliyor musun bana doğum günü hediyesi oldu...17 si doğum günüm. allah sizin içgüdülerinizden de razı olsun
ayşegülümmmmm bak artık rahim filminden hiç korkma ben sana örnek oldum değil mi...
Allahımmmmm inşallah sana da isteyene herkese nasip etsin amiiiinnn
kizlar sabahlari fena belim agriyor aksama dogru hafifliyor ya regl olcam ondan yada bilmiyorum bide fena uyku bastiriyor idrarada cok cikiyorum aman neyse ney iste ümitlenmek istemiyorum 🙁
allahımmmmm inşallah sana da isteyene herkese nasip etsin amiiiinnn