tatlımm benim yaaa çok sevindimmm hemde çokkk ne güzel kavuşltun meleğinee Allahım sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına lamak nasip etsinnn nolurr cnm nolurr benide unutma duandaaa bende bi gün burda kocaman harflerle yazabilcekmiyim acabaaa
nurcummmmmm çooookkkk sağol ya hala inanamıyorum büyük sürpriz olduuuu... allaha çok şükür sanırım doğru. amin canım. allahım inşallah sana da nasip etsin canımmmmm
dua etmez miyim hiççççç siz bana az mı dua ettiniz canım benim.
inşşş birgün bizde o güzel duyguları yaşarız nurcumm hepimiz anne ği tadarzzz
inşallah canım bnmm okadar uzakmış gibi geliyokii benmde 10.ayım bitti vee ne biliiim öyle özeniyorumkii artıkk Rabbim biliyo içimii hayırlısıyla istiyorum O ndan inanıyorum bizimde kkucaklarımızı boş bırakmıcak işn yaradann inşş cnm bizde anne olcaz en kısa zamnda nasip olsun bizede inşş
RABBİM İNŞ BİZEDE NASİP EDER BEN SANADA DUA EDİYORUM GÜZELİM BİZEDE VERİCEK MEVLAM İSTERSE HERŞEY OLUR BENDE ÇOK İSTİYORUM YAAA ALLAHIM KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN
Evet,herkes mrs m i tebrik etmek icin geliyor herhalde.Bu saatlerde böyle olmazdi😀[/QUOTE] aayyyy bu bebiş cok tatlı avatardaki allah herkese böle bebiş nasip etsin