Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayşegülümm iiyim canmda meraktan catlıycam acaba hamilemiyim diesen nasılsın cnm..
Senin günün ne zaman tatlim?Listeyi bulamadimda...
Evet,herkes mrs m i tebrik etmek icin geliyor herhalde.Bu saatlerde böyle olmazdi😀
aayyyy bu bebiş cok tatlı avatardaki allah herkese böle bebiş nasip etsin[/QUOTE]

Mrsmin avatarindaki bebisi mi kast ediyorsun canim?

canım sen nerde çektirdin yaaa hastanedemi önceden randevu almak gerekiyomu regl oldum hala nerde çektireceğime karar veremedimm

canım doktorun anlaştığı bir radyoloji merkezi var orada çektirmiştim. doktor kendisi gelip sıvıyı enjekte etti. sadece filmi başka bir adam çekti ama doktor yaptı herşeyi. çabuk karar ver günün az.

mrs aynen bacum kesin diyorum regl olcam ayni hisleri yasiyorum cünkü sagdece bi fark var cok idrara cikiyorum bacim sendede böyle olmusmuydu

çok idrara çıkmadım sadece regl belirtileri vardı bu arada 2 gün önce sağ kasığım acayip acıdı dün de sol kasığım. o kadar.

mrs m. hayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsin belirtiler neler di canm yazsana bize🙂

sağol canımmm allah sana da nasip etsin inşallahhhhhhh inan hiç belirtim yok desem yeridir, regl bekliyordum çünkü.

bacim bilmiyorum bakalim ama cok idrara cikiyorum sendede böyle olmusmuydu
yok olmadı

iyi akşamlar kızlar.mrs m seni tebrik ediyorum canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına alamayı nasip etsin
canım çok teşekkürler, amiiiiinnn inşallahhhhhh