M mrs m. Daimi Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.871 pirenses' Alıntı: hayırlı akşamlar kızlar NE GUZEL HABER ALDIK TEBRİK EDERIM MRS M GECEN AY BERBER ADDET GORMUTTUK UMARIM BEN BU AY HAMILE OLURUM Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canımmmmmm inşallah allah sana da nasip etsin canım, inşallah senden de güzel haber alırız
pirenses' Alıntı: hayırlı akşamlar kızlar NE GUZEL HABER ALDIK TEBRİK EDERIM MRS M GECEN AY BERBER ADDET GORMUTTUK UMARIM BEN BU AY HAMILE OLURUM Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canımmmmmm inşallah allah sana da nasip etsin canım, inşallah senden de güzel haber alırız
M mrs m. Daimi Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.872 ecce' Alıntı: bırcums yarın yaparım zaten dayanamam ben😀 bu gece olmayım yeter ki😀 Genişletmek için tıkla ... canım inşallah gelmez reglinnnn, inşallah meleğin gelmiştir...
ecce' Alıntı: bırcums yarın yaparım zaten dayanamam ben😀 bu gece olmayım yeter ki😀 Genişletmek için tıkla ... canım inşallah gelmez reglinnnn, inşallah meleğin gelmiştir...
ecce Hamiş Melek 8 Nisan 2010 #45.874 mrs m.' Alıntı: canım inşallah gelmez reglinnnn, inşallah meleğin gelmiştir... Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm inaşllah🙂
mrs m.' Alıntı: canım inşallah gelmez reglinnnn, inşallah meleğin gelmiştir... Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm inaşllah🙂
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.875 simdi sira lara ve aysegülde hadi onlarinda mutlu haberlerini tezden alalim insallah
daffodil Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.876 tebrik ederim mrs m. rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşşş.....
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.877 ecce' Alıntı: yok yapmadım cnm bu gece gelmezse solugu yarın eczanede alırım ben zaten Genişletmek için tıkla ... ay insallah seninde hamis haberlerini duyariz yaaaaaaaaa ay vallaha ben hamis kalmis gibi mutlu oluyom yaaa
ecce' Alıntı: yok yapmadım cnm bu gece gelmezse solugu yarın eczanede alırım ben zaten Genişletmek için tıkla ... ay insallah seninde hamis haberlerini duyariz yaaaaaaaaa ay vallaha ben hamis kalmis gibi mutlu oluyom yaaa
M mrs m. Daimi Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.878 gülyüzlü' Alıntı: simdi sira lara ve aysegülde hadi onlarinda mutlu haberlerini tezden alalim insallah Genişletmek için tıkla ... evet evet inşallah hepiniz yaşayınnnn aminnnnn.... daffodil' Alıntı: tebrik ederim mrs m. rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşşş..... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim canım aminnnnnnn darısı sana inşallahhh
gülyüzlü' Alıntı: simdi sira lara ve aysegülde hadi onlarinda mutlu haberlerini tezden alalim insallah Genişletmek için tıkla ... evet evet inşallah hepiniz yaşayınnnn aminnnnn.... daffodil' Alıntı: tebrik ederim mrs m. rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşşş..... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim canım aminnnnnnn darısı sana inşallahhh
Lara74 Daimi Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.879 gülyüzlü' Alıntı: simdi sira lara ve aysegülde hadi onlarinda mutlu haberlerini tezden alalim insallah Genişletmek için tıkla ... sagol canim benim.Allah razi olsun.ama bizim ikimizden baska o kadar cok kisi varki hem burada hem burada olmayan...Allah isteyen herkese en kisa zamanda versin insallah tatlim.Ve sanada tabii.Senin kizinda tez zamanda abla olsun insallah.
gülyüzlü' Alıntı: simdi sira lara ve aysegülde hadi onlarinda mutlu haberlerini tezden alalim insallah Genişletmek için tıkla ... sagol canim benim.Allah razi olsun.ama bizim ikimizden baska o kadar cok kisi varki hem burada hem burada olmayan...Allah isteyen herkese en kisa zamanda versin insallah tatlim.Ve sanada tabii.Senin kizinda tez zamanda abla olsun insallah.
Lara74 Daimi Üye Üye 8 Nisan 2010 #45.880 ecce' Alıntı: Mrsmin avatarindaki bebisi mi kast ediyorsun canim? Genişletmek için tıkla ... lara74 bugun canm benim günüm🙂[/QUOTE] Hayirlisi olsun tatli hemsom.Insallah rabbim senide bu ay sevindirir.
ecce' Alıntı: Mrsmin avatarindaki bebisi mi kast ediyorsun canim? Genişletmek için tıkla ... lara74 bugun canm benim günüm🙂[/QUOTE] Hayirlisi olsun tatli hemsom.Insallah rabbim senide bu ay sevindirir.