Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Onlarin dualari mutlaka kabul olur kalpleri tertemiz onlarin.Benim oglumda 13 yasinda o da cok istiyor kardes.Eskiden erkek olsun derdi.Simdi kiz erkek fark etmez yeterki kardesim olsun diyor.Birde bende düsük oldu ya oglumdan sonra 3 tane.yavrum her seferinde seviniyor nihayet benimde kardesim olacak diye.Sonra bebegi kaybedince cok fena üzülüyor.

ben ona kiyamam teyzesi yesin onu insallah kardesleri olcak kiziminda oglununda canim sakin üzülme hayirlisi olsun hakkimizda bide suna sükredelimki bize yine allah anneligi tatdirdi oda cok güzel bisey hamd olsun yine tadicaz insallah ben buna inaniyorum

kızlar çok öpüyorum siziiiiiii

şimdi gideyim de hazırlık yapayım daha kocam bilmiyorrrrr 🙂

yarınki kan testi için dualarınızı bekliyorum, rabbim inşallah sizlere de nasip eder. görüşürüz.

Bir arkadasinda bir oglu var.O da cok istiyordu kardes.Annesine demiski babamla ikiniz beni yaparken ne yaptiysaniz yine yapin ve bana bir kardes yapin😀Cocuk akli iste.O cocugun sonra hic kardesi olmadi.Simdi 20 yasin üzerinde kendisi.allah kimseyi yalniz birakmasin.Hic olmamasida zor,tek olmasida zor...