Günaydınlar,Hayırlı cumalar herkese.Kızlar bu sabah test yaptım negatif 🙁 günüm yarın geçmesinimi beklesem acaba mrs hamileymiş akşam okudum çok sevindim o ne gün yaptı testi acaba?
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben bu hafta inaılmaz yoğundum ve pek giremedim nete.
mrs.m cim tebrik ederim. görünce öyle sevindim ki gözyaşlarım bu defa mutluluktan döküldü.
benim de yaklaşık 2 yıllık hasretim son bulacak mı acaba🙁
Günaydınlar,Hayırlı cumalar herkese.Kızlar bu sabah test yaptım negatif 🙁 günüm yarın geçmesinimi beklesem acaba mrs hamileymiş akşam okudum çok sevindim o ne gün yaptı testi acaba?
selam cnm bak kesinlikle 3 günün gecsin adetinden anca cikiyor testlerde üzülme benim ilk kizimda öyleydi 3 gün gecince cikmisti sabirli ol bacim üzülme
günaydın kızlar, nasılsınız?
ben bu hafta inaılmaz yoğundum ve pek giremedim nete.
mrs.m cim tebrik ederim. görünce öyle sevindim ki gözyaşlarım bu defa mutluluktan döküldü.
benim de yaklaşık 2 yıllık hasretim son bulacak mı acaba🙁
oy oyyy eminim anne olun süper bi anne olcaksin sen pamuk sekerim benim kocaman öpüyorum seni 🙂 bu ay bizden iyi hamileler cikiyor ha gayret bizde olcaz yakinda ins bacilarim
evet canım aşılama yapıldı. ama pek ümitli değilim.
beklemediğim bir zamanda oldu. yani manevi olarak hazır değilidim. bir de etrafımda aşılama yapıp ta tutmayan çok insan var.
hiçbir sorun yokken olmuyor da şimdi mi olacak? nedense hiç ümidim yok🙁
yaa bu arada senin yorumlarını özellikle takip ediyorum da..
çok tatlısın, hayat dolusun🙂 aman nazer değmesin🙂
nasıl olsun canım yaaaaaa yeni bir günün yeni bir sabahına uyandık işte...... Rabbim bu günü kazançlı hayırlı geçiren kullarından eylesin sen nasılsın kuşummmmmmmm