saolasin cnm amin ins hg sen nasilsinhayırlı cumalar kızlar nasılsınız Allahım hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin
ahaa ne oldu yoksa bebekmi geliyor askommmmm 😀 kimse tutmasin eminemiiisagol gülümm sanada hayirli cumalar, bugün bomba gibiyim kimse beni tutamaz... Izgil bile tutamaz😀
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız Allahım hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin
canımıniçi hoşgeldiiiiiiiiiin çok özletiyon kısssss kendiniiiiiiya kız lar ben bu oğlanı duzeltemedım bu kezde ağzı yara boğazlrı şişti antıbıyotık kullanıyom gecmıyor ne yapcam bılmıyorum sureklı ağlıyor
amiiiiiin bacım hepimiz öyle olalım ama arada veripte depresyona girmekte iyi oluyo😀
canım benim ne olur bu kadar ümitsiz olma belki o şekilde olmandada bir hayır var dua edelim gülüm inşallah hayırlısıyla tutmuştır şuandada anneciğine gömül gömül gömülüyodur
kısssss dur bakiiiim accık şöleeee dön aaaaaaaa bak anneciğine tutunuyor sanki bak bak orda işte.....
canım benim yaaa🙂
aman diyiiiiiiim bacım sakın burda patliiiiim demesagol gülümm sanada hayirli cumalar, bugün bomba gibiyim kimse beni tutamaz... Izgil bile tutamaz😀
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuşum ayyyyyyy herkes birer birer hamile kalıyor kısssssss sıra bizemi geliyor neeeeeeeeeeeeeeeeee😀hayırlı cumalar kızlar nasılsınız Allahım hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?