yok bacım benimkide gelip gidiyo ama işin pratiğini öğrendim onun aşağıdan kapı tıkırtısını duyunca hemen dizüstünün kapağını indiriyom oda otamaatikmen kendini kilitliyo duruyo....hemen elime işimi alıyom oda beni öle görmüş oluyo😀 garibim beni görünceoluyo hayret ediyo 😀 nasıl plan ama😀 tabi o gidince kaldığım yerden devam hemen kapağı kaldırıyom zaten sayfa açılıyo ooooooooooooooooooooooooo
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn güzelim Rabbim tüm bekleyenlere bu mübarek günlerin okunan ezanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul olunan dualardan eylesin
yok bacım benimkide gelip gidiyo ama işin pratiğini öğrendim onun aşağıdan kapı tıkırtısını duyunca hemen dizüstünün kapağını indiriyom oda otamaatikmen kendini kilitliyo duruyo....hemen elime işimi alıyom oda beni öle görmüş oluyo😀 garibim beni görünceoluyo hayret ediyo 😀 nasıl plan ama😀 tabi o gidince kaldığım yerden devam hemen kapağı kaldırıyom zaten sayfa açılıyo ooooooooooooooooooooooooo
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuşum ayyyyyyy herkes birer birer hamile kalıyor kısssssss sıra bizemi geliyor neeeeeeeeeeeeeeeeee:d nasılsın gülüm nasıl gidiyor senin adın yasemin sanırım benimkide yasemin:d
inşallah canım sizede gelecek melekleriniz enyakın zamanda.evet cnm yasemin ne güzel adaşız demek.şimdilik bulantılar başladı işte 2 hafta sonra yine kalp atışlarını duymaya dra gidicez.şimdilik herşey yolunda gibi
kizlar yumurtaliklari hizlandirmak ve tezden hamile kalmak icin sogani kabuguyla 1 bardak suya atiyorsunuz suyunu 1 ay boyunca iciyormussunuz sonrada sonuc hemencecik cikiyormus bilginize benim komsu öyle yapmis olmus 🙂
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn güzelim rabbim tüm bekleyenlere bu mübarek günlerin okunan ezanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul olunan dualardan eylesin
yok bacım benimki benden yana gıkını bile çıkarmıyo anında tık kapanıyo ne ses ne ışık sıkıyorsa bi ses çıkarsın varya ses tellerini koparırım onun ışık çıkaran lambalarını kırarım heeeeeeeeeeeeeee
inşallah canım sizede gelecek melekleriniz enyakın zamanda.evet cnm yasemin ne güzel adaşız demek.şimdilik bulantılar başladı işte 2 hafta sonra yine kalp atışlarını duymaya dra gidicez.şimdilik herşey yolunda gibi