Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

3 yaşında canım

aman kız bılmıyom valla anam senın kocuşko benım kocuşko gıbı evdemı duruyor başımı beklıyor benım boyna
yok bacım benimkide gelip gidiyo ama işin pratiğini öğrendim onun aşağıdan kapı tıkırtısını duyunca hemen dizüstünün kapağını indiriyom oda otamaatikmen kendini kilitliyo duruyo....hemen elime işimi alıyom oda beni öle görmüş oluyo😀
garibim beni görünceoluyo hayret ediyo 😀
nasıl plan ama😀 tabi o gidince kaldığım yerden devam hemen kapağı kaldırıyom zaten sayfa açılıyo ooooooooooooooooooooooooo

canlar ben çıkıyorum.
artık çalışmam lazım🙂

hepinizi kocaman öpüyor, hayırlı cumalar diliyorum...
tamam kuşum hemen çek ayarı gel buraya
iyiyim canlarım uğraşıyoruz işte bulantılar başladı özellikle sabahları.allahım en kısa zamanda sizlerede hayırlı evlatlar versin
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn güzelim Rabbim tüm bekleyenlere bu mübarek günlerin okunan ezanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul olunan dualardan eylesin

kız iyi fikır bende yapıyom oylede benı bılgıseyar haşır otuyor ışığı sonu vermıyor benı ispiyonluyor hemen

kızlar ben regl olmadım
8 i idi
ilaçlardandır herhalde
kortizon kullanan var mı aranızda daha önce??
hadi desenim inşallah gelmiştir meleğin
inşallah canım sizede gelecek melekleriniz enyakın zamanda.evet cnm yasemin ne güzel adaşız demek.şimdilik bulantılar başladı işte 2 hafta sonra yine kalp atışlarını duymaya dra gidicez.şimdilik herşey yolunda gibi

kizlar yumurtaliklari hizlandirmak ve tezden hamile kalmak icin sogani kabuguyla 1 bardak suya atiyorsunuz suyunu 1 ay boyunca iciyormussunuz sonrada sonuc hemencecik cikiyormus bilginize benim komsu öyle yapmis olmus 🙂

amin...bulanti, bel agrisi, tiksinme, daha ne varsa hepsine raziyim...
Insallah cok güzel bi hamlelik gecirirsin fistigim..
inşallah cnm seninde olacak merak etme en yakın zamanda gelecek meleğin
tamam kuşum hemen çek ayarı gel buraya

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn güzelim rabbim tüm bekleyenlere bu mübarek günlerin okunan ezanların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul olunan dualardan eylesin
aminnnnnnn cnm

kız iyi fikır bende yapıyom oylede benı bılgıseyar haşır otuyor ışığı sonu vermıyor benı ispiyonluyor hemen
yok bacım benimki benden yana gıkını bile çıkarmıyo anında tık kapanıyo ne ses ne ışık sıkıyorsa bi ses çıkarsın varya ses tellerini koparırım onun ışık çıkaran lambalarını kırarım heeeeeeeeeeeeeee