iyiyim canlarım uğraşıyoruz işte bulantılar başladı özellikle sabahları.allahım en kısa zamanda sizlerede hayırlı evlatlar versin
senden korkulur haa 😀DDD bu kizlar sustumu yoksa banami yazilar gec geliyor ay SIKILDIM ha 🙁yok bacım benimki benden yana gıkını bile çıkarmıyo anında tık kapanıyo ne ses ne ışık sıkıyorsa bi ses çıkarsın varya ses tellerini koparırım onun ışık çıkaran lambalarını kırarım heeeeeeeeeeeeeee
bacım dahada aç bakiiiiim şunu kaynatcazdamı içecez kaynatmadanmı içecez hergün tazesini hazırlıcazkizlar yumurtaliklari hizlandirmak ve tezden hamile kalmak icin sogani kabuguyla 1 bardak suya atiyorsunuz suyunu 1 ay boyunca iciyormussunuz sonrada sonuc hemencecik cikiyormus bilginize benim komsu öyle yapmis olmus 🙂
harbieden baya sordun ha bacim hangisine cevap versin 😀DDyasemincim hamileymişsin ben daha yeni bir üye olduğum için bilmiyordum tebrik ederim.kaç haftalıksın ne kadar zaman sonra hamiş kaldın canım?birde günün geçmeden herhangi bir belirtin oldumu?.. ay ne çok soru sordum demi?..
canim kabuguyla beraber 1 tane sogani kücük tencereye koy suyunu kaynat sabah ögle aksam ic onu fena sekilde yumurtaliklari güclendiriyormus ve 1 ay icindede seni annecik ediyormus allah hic biseyi boa yaratmaz bak sogan neye yariyor görün iste bacilarimbacım dahada aç bakiiiiim şunu kaynatcazdamı içecez kaynatmadanmı içecez hergün tazesini hazırlıcaz
bir elimde incir bir elimde çörekotlu tarçınlı bal oooohhhhh bide bu soğan artık kaç tane yumurtlayacağım belli değil 😀canim kabuguyla beraber 1 tane sogani kücük tencereye koy suyunu kaynat sabah ögle aksam ic onu fena sekilde yumurtaliklari güclendiriyormus ve 1 ay icindede seni annecik ediyormus allah hic biseyi boa yaratmaz bak sogan neye yariyor görün iste bacilarim
EVET CNM 9 AYDIR OLMUYODU O AY PRESEED KULLANDIM HAVUÇ İNCİR SUYU İÇTİM BİDE 4 AYDIR HER AKŞAM YASİN OKUYODUM ALLAHIM DUALARIMI KABUL ETTİ ÇOK ŞÜKÜR ŞUAN 7 HAFTALIK OLDUK GÜNÜM GEÇMEDEN SADECE YÜZÜM YANIYORDU SANKİ İÇTEN Bİ ATEŞİM VARDI ÖYLE Bİ BELİRTİM OLDU AMA GÜNÜM GEÇTİKTEN 3GÜN SONRA TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI 7GÜN GEÇİNCE TEKRAR YAPTIM ÇIKTI ÇOK SAĞOL CNM ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH:esra:yasemincim hamileymişsin ben daha yeni bir üye olduğum için bilmiyordum tebrik ederim.kaç haftalıksın ne kadar zaman sonra hamiş kaldın canım?birde günün geçmeden herhangi bir belirtin oldumu?.. ay ne çok soru sordum demi?..
aynen bacim denemekte fayda vardir bide bakarsin ikizin olur bea😀 amannnnnnn süper olur haaabir elimde incir bir elimde çörekotlu tarçınlı bal oooohhhhh bide bu soğan artık kaç tane yumurtlayacağım belli değil 😀
inşallah bacım inşallah neyin sebeb olacağı hiç belli olmaz denemek lazım
evet o bal çörekotu tarçın karışımını bende yapmıştım gerçekten onunda bi faydası vardırbir elimde incir bir elimde çörekotlu tarçınlı bal oooohhhhh bide bu soğan artık kaç tane yumurtlayacağım belli değil :d
inşallah bacım inşallah neyin sebeb olacağı hiç belli olmaz denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?