dr.cumdan cevap geldiiiii "
Merhaba,
Evet kortizon adet geckmesi yapabilir.Yine de bir beta HCG testi daha yaptır,için rahatlasın.Eğer gebelik varsa bile kullandığın ilaçlardan dolayı korkma.
Haberleşelim.
Sevgiler"
canım benim birşeye karar verirken ne karara vardığın değil o kararı aldıktan sonraki ne hissettiğin önemli ama gördüğüm kadarıyla kendini çok iyi hissediyorsun demekki bu senin için doğru karar hakkında hayırlısı olsun gülüm hadi canlar izgil kaçarrrrr öpüyorum hepinizi
dr.cumdan cevap geldiiiii " Merhaba, Evet kortizon adet geckmesi yapabilir.Yine de bir beta HCG testi daha yaptır,için rahatlasın.Eğer gebelik varsa bile kullandığın ilaçlardan dolayı korkma. Haberleşelim. Sevgiler"
slm kızlar ben ne yazıkki regli oldum ama üzülmüyorum vardır bi hayır bi dahaki ay inş🙂 yeni regli tarihim 6 mayıs. off amma uzun kim beklicek şimdi onu yaa
tatlım hamile değilsindir yüksek ihtimalle..sen test yaptırdıydın..negatifti..şimdi niye düşündün tekrar hamileyim diye?? regl gecikmen kortizondandır diye düşünüyorum..
aşılamanın detayları derken en başından beri mi yani kullandığım ilaçlardan itibaren mi yoksa son aşılama safhası mı??
ya bencede değilim de işte , aaah bu benim duygusal kalbim , derinn hislerimm 🙂 akşam oğlum ttutturdu anne sen hamilesin diye, karnında bebek var diye, kfasını göbeğime dayayıp dayayıp bebek şarkımı söylüyor diye dinliyor....akşam nasıl ısrarla hamilesin anne sennn, bebek var karnındaaa.... diyordu bi görsenn 🙁
ben aşılama sürecinin tamamını öğrenmek istiyorum canım , ya zor olacaksa anlatman yazma tabi ama internette detaylı bilgi yok maalesefff
canım benim birşeye karar verirken ne karara vardığın değil o kararı aldıktan sonraki ne hissettiğin önemli ama gördüğüm kadarıyla kendini çok iyi hissediyorsun demekki bu senin için doğru karar hakkında hayırlısı olsun gülüm hadi canlar izgil kaçarrrrr öpüyorum hepinizi
yok be canım , değilimdirr, bekleyelim bakalım ya neyse ,yarın misafir var oyalanırım pazarda oğlanın kursuydu ödeviydi geçer ööle, pazartesiyi bekleyelim bakalım, ben hiiç ihtimal vermiyorum gerçekten ama oğlan aklıma soktu akşam 🙂
yok be canım , değilimdirr, bekleyelim bakalım ya neyse ,yarın misafir var oyalanırım pazarda oğlanın kursuydu ödeviydi geçer ööle, pazartesiyi bekleyelim bakalım, ben hiiç ihtimal vermiyorum gerçekten ama oğlan aklıma soktu akşam 🙂