inşallah şimdi göbüşünde 2 tane mercimek vardır inşallah biri bir yanda diğeri öbür yanda kendilerine yatacak yer bakıyorlardr...inşallah en güzel yeri seçerlerde anneciğine hemencik gömülüverirler inşallah daha şimdiden çok iyi anlaşıyorlardır inşallah birbirlerine yerleşirken yardım ediyorlardır inşallah bu akşam rüyanda ikiside sana el sallar inşallah boool boooooool gebelik hormonun vardır daha teste damlatır damlatmaz 2 çizgi kabak gibi çıkar (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
kızlar liste nerdeeeeeee
inşallah reglinle beraber rahiminde yumurtalıklarında tüplerinde engel olabilecek ne varsa hepsi akar gider inşallah yumurtalıkların 20 cmi geçer inşallah bu ay daha önce hiç olmadığı kadar muntazam yapılı burcu burcu kokulu çekirdeği sağlam ama dış zarı kolaycık eriyen yumurtaların olur inşallah vücudun öyle güzel bi çatlatma hormunu üretirki tüm olgınlaşan yumurtaların çatlar inşallah tüplerinin ucundaki saçaklar herbirini kolayca yakalar ve içine alır inşallah tüplerin öyle bir açılırki o yumurtaların yuvarlanmak yerine kaya kaya yol alır inşallah eşininde çok yakışıklı spermleri olurda en güzel şekilde karşılaşıp döllenirler inşallah rahimin kalınlığı 7 cmi geçer inşallah en güzel şekilde yumurtalar bölüne bölüne rahimine gelir inşallah hiçbirinde kromozom hatası olmaz inşallah beslenebilecekleri en uygun yere gömülürler veeeeee inşallah anneciklerine sıkı sıkı tutunurlarda bir daha bırakmazlaryaaaaa izgil bi bana dua etymedinn bende istiyoommmmmmmmmmmm neolurrrrrrrrrrrrrr
selam fıstıklar
Hiiiiiiy vallahi korktum birden
Dur Desen şincik arayıp buluruz
buldum desenim uldumm k9zzzz
amiiiiiiiiin duayı edene değil bacım bana bu duaları buraya yazmayı nasip edene bakAy vallahi süpersin
Seni sitemizin duacısı seçelim kııız
Bu ne güzel dualar
Allah senin gibi güzel dua etmeyi bilenin dualarını kabul eylesiiin
AMMİİİİİİİİİİİİİİİİİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?