canim benim bizde de cok yenilikler olur da… umurumda degil valla. yine basladigimda mecbur zaten schulung yaptiriyorlar yine ögreniyorsun kissaca yenilikleri. bide senin patronun yerine birini alamaz ki… mecbur seni yine almaya… Festvertrag in var dimi????
var canim, Alir ama... benim yerime bakanda kalir.... Bi gelsinde oturur konusurum zaten patronla... adam evlendigimi duydugunda $ok gecirmisti hamileyim desem Felc olur herhalde...😀 oda biliyor benim gibisini bulamicani😀
fıstığım bende arştırıyorumm deli oldumm nereye gitsem arasam burda çeki,lmiyo diyoo tüp bebek yapan yerler çekiyomuş galiba oralarda çok pahalı uçuş fiyatlar resmen yaa
bende korkuyorum ama fazla diğl çünkü bebiş olmasını çok istiyorummm napıyım bunada katlanıcam artık
Merkezi iyi bilirim,,, hele o ulu camiye tek kelimeyle Bayiliyorum, Sultanahmet, selimiye.... ve bisürü büyük camileri gezdim ama, bursadakinin yeri bende bambaska
var canim, Alir ama... benim yerime bakanda kalir.... Bi gelsinde oturur konusurum zaten patronla... adam evlendigimi duydugunda $ok gecirmisti hamileyim desem Felc olur herhalde...😀 oda biliyor benim gibisini bulamicani😀
aysegülcüm haklısın konuşamadık ben 2yıldan beri evliyim bebeğimiz olmadı onun telaşına kapıldık ev hanımıyım fakat çalışmaya başlıcam öyle olmıcak evde çok canım sıkılıyor bebekte olmuyor en iyi çalışmak sen kaç yıllık evlisin tatlım tedavi görüyormusun
canm benim inş biran önce glir meleğin gözlerini yolda bırakmaz seninn bende 2 yıllık evliyimm tatlım evlendğimden beri bebeiş hasretiyle yanıyorum tedaviyede başadık saylır aslında evlendiğimden beri drlardayım canım tüp bebk bile yaptırdımm kısmet rabbim elbet verecek gününü bekliyoruz güzelimm
bak canım benim korkmuşsun ama bu sana fayda değil zarar getirmiş 1 yıl kaybetmişsin yaptıranların hepsi hiçte korkulacak birşey yok diyor hem meleğin için değmezmi hadi gülüm bak ne güzel kararda vermişsin...KORKULARININ CESARETİNİN ÖNÜNE GEÇMESİNE İZİN VEREMEZSİN