canım almadım , alamadım , aslında mrs.m ile birlikte 4 kişi oldu pre seed ile hamiş kalan ama ben neden hala kararsızım bilemiyorum ,bi de bu ay sıkıştım biraz , belki mayısta alırım.
Gercekten bugün gec kalmissin Dilaram.Daha önceleri cuma günleri bu saatlerde iste olmazdin.saatini doldurmak zorundamisin?Niye kizinin yüzünden?Hasta filan degil insallah?
eeee sabah patron gördü gec geldigimi... gicik halada burda... gitse bende giderim deee... yok kiz hasta degilll... okul tatil ya bu haftada... saat 11 de gidecekti Tagesgruppe ye... evde cok yanliz kalmassin diye gec geldim ise... 🙂
canım almadım , alamadım , aslında mrs.m ile birlikte 4 kişi oldu pre seed ile hamiş kalan ama ben neden hala kararsızım bilemiyorum ,bi de bu ay sıkıştım biraz , belki mayısta alırım.
Laram lokumum, özledim seni, yazilarini okudum, aman iyice düsün arastir öyle karar ver, almanyada doktormu kalmadi, istersen 10 tane ayri doktoru git, bi senin hakkin... insallah hersey yolunda gider canim
Eminem bende seni cok özledim tatlim.Iste bilirsin burada ameliyattan önce her ayrintinin riskin yazili oldugu bir kagit veriliyor.Birde ailemdekilerde kafami karistirinca iyice karisti kafam.Oysa o gün hastaneye ne kadar rahat ve kaygisiz gitmistim.Yok canim,sanirim daha fazla Dr Dr gezmiycem.Fazla vaktimde yok zaten.Adet olup temizleneyim bir an önce yaptirip kurtulacagim.artik Bauchspiegelung mu,Gebärmutterspiegelung mu yoksa hsg mi olur.Ona Dr la konustihtan sonra karar verecem.