Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs.m canım benim SAT 24 şubat.2 nisanda bhcg 105 çıkmıştı.geç döllenmiş benim.yani seninki gayet iyi.yarın 1560 olur.pazartesi gidersen görürsün bebişini inşaallah.haftaya da kalp atışını duyarsın.ben dün gördüm.ben de haftaya kalp atışını duymaya gidecem inşaallah

canım ben acısından korkuyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepimize nasip etsin
canım şura ve ayşegül.söylemekten dilimde tüy bitti.bebiş istiyorsunuz.yani doğum yapmayı.emin olun doğumdan korkmuyorsanız rahim filminden hiç mi hiç korkmamalısınız.bebişler için değmez mi?ayrıca kendinizi kastığınıza korktuğunuza değmediğini göreceksiniz.ben ist.dayım süleymaniye semiha şakir var orda yaptım.siz nerdesiniz bilmiyorum.ben yaptırdığım yerden memnun kaldım.500 lira verip narkozun da riskini almaya hiç gerek yokmuş.

iyi oluyo sana.sabahın köründe kalkıp açarsan bilgisayarı hem de haftasonu böyle kendi kendine konuşursun.müstehak tabi.ne işin var senin bu saatte yaa git yat.zaten inşaallah yakında uykuya hasret kalacaksın 🙂

sen rahim filimi çektirdinmi çok acıyomu
çektirdim evet.norma l bi film sanıyordum.doktorum özel bi yer söyledi acısız olur dedi.Allah Allah acıyor demek ki dedim.baya araştırdım nrtten.yorumlara baktım.bayılanlar ayılanlar falan.korktum.fiyat araştırdım.500 falandı.en sonunda eşim şu anda özelde çekemeyiz dedi.cesaretimi topladım randevu aldım devl.hast.den günü gelince gittim iltihap var diye çekmediler.ertesi aya randevu verdiler.bi de kağıt verdiler imzalamam için.içinde ölüme sakat kalmaya kadar giden bi risk listesi vardı.yine korku sardı.ama başka çarem yoktu çekmem lazımdı.doktora güveniyordum.24 şubatta adet oldum.3 martta çektim hsg.bilseydim hiç korkmazdım.5 dk sürüyor.o an çok yoğun adet sancısı gibi oluyor o kadar.sonra geçiyor.çekmeden önce yaşadığım korku daha kötüydüdün dr a gittim.rahim filminin etkisiyle hamile kaldın bence dedi.