Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İşte bu gün adetten sonraki 15. günüm moralim bozulmasın diye test falan yapmadım dün yoktu, ama biz yinede sabah çalıştık, Pre-seed i tam olarak nasıl kullandın canım bi anlatır mısın bana?

İşte bu gün adetten sonraki 15. günüm moralim bozulmasın diye test falan yapmadım dün yoktu, ama biz yinede sabah çalıştık, Pre-seed i tam olarak nasıl kullandın canım bi anlatır mısın bana?

canım gevşeme olmadığı için pre-seed i önce süremiyorsun...
çalışma başlıyor arada onu vajinaya enjekte edin sonra devam edin. zaten epey kayganlaştırıyor.

moralini bozarsan baştan kaybedersin. bırak ya şu testleri eskiden test mi varmış. siz yüksek moralle ama bebek beklemeden gayet rahat olarak çalışmalara devam edin. bak o zaman pre-seed e bile gerek kalmayacak.

Beklemiyor musun sürdükten sonra, içindeki kağıttan biz öyle anladık ve 30 dk bekliyoruz, ben sürebiliyorum içindeki o uzun çubuklarla vajinaya enjekte ediyorum rahat oluyo.. bir zorluğu yok

Evet evet bıraktım yapmıcam o testleri zaten kafamı kurcalıyo çünkü..

canım yaa yanlış yapıyormuşsunuz. sürdüğünüz andan itibaren 15 dakika içinde ilişki olmalı. 15 dakikadan sonra faydası yok. ben hiç enjekte etmedim çünkü yapamadım ama sen iyice geriye itemiyor olabilirsin eşin yapsın, daha iyi olur.

Bak iyiki sormuşum yanlış yapıyomuşuz, yok itiyorum yaaaa nerdeyse çubuğun tamamı giriyor...