canım ne haber benim kontol salıya kaldı yaaaaaaaa,aramıstık doktor muayeanesındemı dıye evet dedıler suan yok,salı gune yazdılar bıze yaaaa offfffff ney ki sanki başıma anlamadın,normal devlet hastanede gıtsek yüzümüze bakmazlar,yerine gıdıyoruz gun doluuuuuuuuu offff bana nıye kısmet olmuyo gıtmek anlamadım yaaaaaaaaaaaa valla bısey olcak dıye korkuyorum ,zaten yemek yemıyorum en azından vitamın verırı dıye sevınıyodum ama nerdeeeee
canım benim hala farkında değilim ara ara ağrılarım oluyo bende salıyı bekliyorum sabırsızlıkla dr gidicem daha önce kese görünmedi umarım bu kez görünür sende üzülme bundada vardır bi hayır sana hemen folik asit verir bana verdi başladım
kızlar aklınızda bulunsun folic asid'i aç karnı sakın almayın daha çok mide bulantısı yapıyor
tok karna alın mümkünse... Dr. bana ilk reçeteyi verdiğinde dedim yaa ilaç mııı böööö 😕 ama kutusunu görünce o minik bebişi içimde kelebekler uçuştu bende anneyim artık dedim....
canım benim hala farkında değilim ara ara ağrılarım oluyo bende salıyı bekliyorum sabırsızlıkla dr gidicem daha önce kese görünmedi umarım bu kez görünür sende üzülme bundada vardır bi hayır sana hemen folik asit verir bana verdi başladım
canım erken donemde görünmüyomus bende duymustum o yuzden ben bekledim baya biiii,benim nerdeyse7 haftalık olcak daha yenı gıtcem,ama bende ole agrı falan yokta mide bulantısı ve yanma var öldürüyo beniiiiiii,canım bak bide sabah kalktıgında 1 bardak süt içtikten sonra, 1 adet ceviz,1 adet fındık,1 adet badem ve 1 adet ya muz yada kaysı ye ,ve 1 saat sonra kahvaltını yap.bebeğin beyin glişimi için ve saglıklı olması için 1 numara yöntem ben yapıyorum herkezde yapsın süperrr.
şirinecim son adet tarihine göre hesaplayınca kaç haftalık oluyo canım senin bebiş .
benimki yarın 6 haftallık oluck inşallah . haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora . sanırım kesemiz ancak görünür
bende iyiyim canım yaaaaaa ,bugun doktora gıdecektım gıdemedım onun sıkıntısı var bıraz bişey olacak dıye korkuyorum,hiç kontrole gıtmeden olurmu ne var ne yok hıc bılmıyorum ,bi hamıle kalınca gıtmıstım test yaptırmıstım onun uzerıne hıc gıtmedım,salı gunu gıtcem bakalım kısmet keseyi görmeyi cok ıstıyorum yaaaaa