Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

EVet canim bilincsiz insan cok.. zannediyorlar ki bizim var onun yok.. Bilmiyorlarki Rabbim istemese ne kadar ugrassalar kendileri bir sac telini bile yapamazlar..

bosver hiccc takma oyle insanlari..[/QUOTE]
haklısın canım.

amin canım sen yinede dikkatet yinede bence bi gitmeye çalış canım çok öpüyorum

dis gebelik her sekilde belli eder kendini strese sokma karnindaki bebek seni iyi yoruyor anlasilan annesi iyi bak onada kendinede

doğru diyorsun canım kafama takmadan dinlenicem inşallah. bakıyorum canımmmm. ama çalışınca bir yere kadar tabi, rabbim korusun diye hep dua ediyorum.

kızzz taze hamişimm okadar çok sevindimki anlatamam canım...anlat bakalım eşin ne yaptı duyunca..belirtilerin nelerdi

canımmmmmm çok teşekkürler, inşallah darısı en kısa zamanda sizlereeee. canım aslında gerçekten bu ay beklemiyorduk tamamen sürpriz oldu.... sadece regl belirtilerim vardı ondan kendimi de eşimi de regl alıştırmıştım. rabbim şükür yüzümüzü güldürdü. eşim çooookkkk şaşkın 🙂 tarifi zor.
canım aklına kötü şeyler getirme ama tedbiri de elinden bırakma tatlımmm, dikkat et kendine

tamam canımmmm kafamı rahatlatıcam.... zor buldum ya ondan endişeleniyorum, rabbim hayırlısını versin ve onu korusun inşallah.