mrs m canım bak mercimeğimizi üzme artık aaaa...orda sana tutunmaya çalışıyo sen gönlünü ferah tut bitanem tamammı
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah yakında olacak canlarımmmmkızlar gordunuzmu yenı yapılan ısımlerı ayyyyyyyyy ınsallah bızlerınde olur ıste yazacak hamiş dıye sagolsun sadmınımız ıyı dusunmussss
Canim benim hosgeldin.. ay ne guzel olmus.. hamis melek yaziyor.. darisi bize insallah..
canim onceki sayfalarda yazmistim ama tekrardan cok cok tebrik ederim Allahim saglikli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin..
mrs m nasılsın canım kan sonucun ıyı çıkmıs ınsallah keseyıde görüceksın rahat ol tatlım
kızlar cıkıyorum ben gorusuruz yıne tamammı?
MRS.M CANIM SIKINTI YOK KENDINE DIKKAT ET YETER CANIM.....HOSCAKAL...
yazmis bile cici anne 😀sadmınımız bende hamıleyım banada yazın lütfennnnnnnnnnn
canım benim hamiş meleklik çoooooooooooook yakışmış ayyyyy hamile kalırsam bende istiyorum öleeeee bugün admin şuraya yapmıştı bende orada gördüm oyyyyy kuşum benim öpüyorum senitamam canım hemşommmm 🙂 görüşürüz yine çok öptüm.
sen yazi yaziyorsun melegim hg benimle kalsin ins diyor yaziyor sen görmüyormusun kuzucuknerde yazmıs kıssss
kızz hamiş melekte yazarmışş...baksana bütün güzellikler sana denk geldi😀
mrs canım çok çok çok çooooooooook sevindim adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sağlıkla huzurla gelsin bebişin.Canım sen rahim filmi çektirmişmiydin?
evetttttttttttt selzehcime de yazsııınnnsadmınımız bende hamıleyım banada yazın lütfennnnnnnnnnn
canımmm hoşgeldinyaaaaaaa ben geldim herkes gidiyoooooo
zaten bende çıkıyorum demek için girmiştim😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?