Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilll canııııııııııııııııımm sanada günaydııııııııııııııınnn bebeğiiiiiiiiiiiiimmm ama ben geldim sen gitmişsin
yok bacım hiç gidermiyim burdayım...
sabahın köründe attım foruma oltamı...bakalım kim gelecek dedim demekki oltama sen takıldın...gel seninle muhabbet edek kısssss napıyorsun bakiiim preesed akmışsın nerden aldın ayol nettenmi

Ahh bebeğimm ben preesed almadım ama benim bir arkadaşım kullandı o ay kaldı ve 8 ay kalamıyordu.Bende istiyorum kullanmayı o gitti gidiyordan almıştı.Ben bu ay arı sütü+bal+polen karışımına başladım eğer olmazsa bir dahaki ay rahim filmi çektirmek istiyorum yada preesed almak bilmiyorum napsam yawww karar veremedim bi türlü???

eeeeeeeeeeee sabahın köründe nete girersem böyle olur kısssss tweety...sevilayın paylaşımlarını seninle karıştırmışım hatta hepsini Allah Allah.......kıssss hiçuyarmıyorsun
neyse baştan yazayım sevilaycığım paylaşımların için çok teşekkürler inşallah kullandığın şeylerin faydasını tez zamanda görürsün

canım benim önce istersen bi rahim filmi çektir tüpler açıkmı değilmi bi öğrenirsin eğer herşey yolundaysa preesedi alırsın...hem rahimde yada tüplerde bir sorun varsa preesed işi yaramaz herhalde ama yinede sen bilirsin ne kadar oldu sizin.....

ayyyyyyyyy giriyorum çıkıyorum yine kissssmecikler yok
bugün dini yada resmi bayrammı....benmi bilmiyorum....haftasonuda değil...eeeeeeeeee....
şimdi çat diye çatlıcam orta yerimdennnnnnnnnnn