teşekkür ederim İZGİL85 çok iyiyim.sen nasılsın.3 yıllık evliyim.memleetimden çooooook uzaklarda kıbrısta yaşıyorum.eşimin işi dolayısıyla.eşim asker.ev hanımıyım burada zamanımın hemen dolmasını istiyorum.biran öce türkiyeye dönmek için
canım benim daha ne kadar süreniz var...benimde memleketimde bir arkadaşım var eşi imam oda eşinin işi gereği kıbrısa gidecekler 8 aylıkta hamile... Rabbim yardımcınız olsun güzelim ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz
ooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy canımıniçi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin evet bacım yaaaaaaa diyorum ya bu ay yerimide hazırladım artık gelmezse ayıp olur dimi ama
ooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy canımıniçi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiin evet bacım yaaaaaaa diyorum ya bu ay yerimide hazırladım artık gelmezse ayıp olur dimi ama
canımsınız yaaaaaa iyiki varsınız hakkat yaaaa bazen dönüp okuyorum yazılanlarıda kendime hayret ediyorum bunlar bendenmi çıktı diye aslında beni görseniz süt dökmüş kedi gibiyim gıkım çıkmaz ama burada sizlerin yanında evrim geçiriyorum resmen
canımsınız yaaaaaa iyiki varsınız hakkat yaaaa bazen dönüp okuyorum yazılanlarıda kendime hayret ediyorum bunlar bendenmi çıktı diye aslında beni görseniz süt dökmüş kedi gibiyim gıkım çıkmaz ama burada sizlerin yanında evrim geçiriyorum resmen