ayyy canım benim inşallah hepimiz birbirimizden umutlu olalım hepimiz burada umut manyağı olalım.... bu ay yumurtlama dönemimde ilişkiyi sabah düşünüyorum tabi uykulu uykulu nasıl olur bilmem
izgil yaaa bi arkadaşımda dediki şimdi rahim filmi çekinicem dedimde.doktoruna danışmadan çekinme ama dr.istemedi tamam bütün testler değerler iyi herşey yolunda çok şükür ya tüplerde tıkanıklık varsa (inş.yoktur) dr.um bana yumurta takibi yapıyor ben zaten ona 1 yıldır kalamıyorum demiştim 1 yıl yumurta takibimi yapacak bana bu zaman kaybı değilmi? neyse bu ay olmazsa bir dahaki aya film çektiririm belkide gerek kalmazzz 🙂🙂🙂
canım valla burda daha 1,5 yılımız var.birde biz kıbrısın bi köyündeyiz.allah o arkadaşına sabır,kolaylk versin.çünkü burası imkansızlıkların hat safhada olduğu biryer hele benim gibi köyünde olursa daha kötü.arkadaşın kıbrısın neresine gelicek acaba.biz yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz belki daha çok yeni diceksin ama bana çok uzun zamanmış gibi geliyor
ayyy canım benim inşallah hepimiz birbirimizden umutlu olalım hepimiz burada umut manyağı olalım.... bu ay yumurtlama dönemimde ilişkiyi sabah düşünüyorum tabi uykulu uykulu nasıl olur bilmem
bende sabah düşünüyorum ama zor olacak tabiki.... sabah derken sabah 5.30 - 6.00 da olsa olur mu acaba..... hep akşam yapıyorduk şimdiye kadar hamile kalamadım bakalım birde sabah deneyelim belki bu sefer tutar....
gecen ay bende niyetlendim sabaha ama uyanamadim 😀 yine aksama kaldi...
bacilarim siz kocaniza söylüyormusunuz, $u gün yumurtlama falan diye... ben söylüyodum, ama bu ay söylemicem, galiba o benden cok stress yapiyor :minik:
yaaa bi arkadaşımda dediki şimdi rahim filmi çekinicem dedimde.doktoruna danışmadan çekinme ama dr.istemedi tamam bütün testler değerler iyi herşey yolunda çok şükür ya tüplerde tıkanıklık varsa (inş.yoktur) dr.um bana yumurta takibi yapıyor ben zaten ona 1 yıldır kalamıyorum demiştim 1 yıl yumurta takibimi yapacak bana bu zaman kaybı değilmi? neyse bu ay olmazsa bir dahaki aya film çektiririm belkide gerek kalmazzz 🙂🙂🙂
bende sabah düşünüyorum ama zor olacak tabiki.... sabah derken sabah 5.30 - 6.00 da olsa olur mu acaba..... hep akşam yapıyorduk şimdiye kadar hamile kalamadım bakalım birde sabah deneyelim belki bu sefer tutar....
kızlar bı arkadasıma doktoru oyle demıs zaten sabah ezan vakıtlerınde yanı o saatlerde spermler daha cok ve verımlı oluyormus aklınızda olsun yanıı olabılırrr
canım valla burda daha 1,5 yılımız var.birde biz kıbrısın bi köyündeyiz.allah o arkadaşına sabır,kolaylk versin.çünkü burası imkansızlıkların hat safhada olduğu biryer hele benim gibi köyünde olursa daha kötü.arkadaşın kıbrısın neresine gelicek acaba.biz yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz belki daha çok yeni diceksin ama bana çok uzun zamanmış gibi geliyor
yok bacım olurmu bu ay bizimde 5. ayımız ama gel sor kaç 5 diye....inşaallaaaaah fazla beklemeyiz... tek bildiğim kıbrıs canım tam olarak yerini bilmiyorum...bi ablamda kıbrısta okumuştu herşey çok farklı diyordu orada bayanlar evlenince erkek evine değil kadının evine gidiyormuş sanırım yani damat alıcı gibi bişiiiiiii daha neler neler çok şaşırmıştım ne diyelim canım sayılı gün inşallah tez zamanda geçer