bende sabah düşünüyorum ama zor olacak tabiki.... sabah derken sabah 5.30 - 6.00 da olsa olur mu acaba..... hep akşam yapıyorduk şimdiye kadar hamile kalamadım bakalım birde sabah deneyelim belki bu sefer tutar....
gecen ay bende niyetlendim sabaha ama uyanamadim 😀 yine aksama kaldi...
bacilarim siz kocaniza söylüyormusunuz, $u gün yumurtlama falan diye... ben söylüyodum, ama bu ay söylemicem, galiba o benden cok stress yapiyor :minik:
bacilarim siz kocaniza söylüyormusunuz, $u gün yumurtlama falan diye... ben söylüyodum, ama bu ay söylemicem, galiba o benden cok stress yapiyor :minik:
ben de söylüyorum canım...
oda biraz gayretli olsun diye...
bu hamilelik olayında sanki bayanlar çok daha fazla mücadele ediyormuşuz gibi geliyor....
onlarda bu tarz şeyleri takip etsinler onlarda düşünsünler.....
kızlar bı arkadasıma doktoru oyle demıs zaten sabah ezan vakıtlerınde yanı o saatlerde spermler daha cok ve verımlı oluyormus aklınızda olsun yanıı olabılırrr
izgil yaaa bi arkadaşımda dediki şimdi rahim filmi çekinicem dedimde.doktoruna danışmadan çekinme ama dr.istemedi tamam bütün testler değerler iyi herşey yolunda çok şükür ya tüplerde tıkanıklık varsa (inş.yoktur) dr.um bana yumurta takibi yapıyor ben zaten ona 1 yıldır kalamıyorum demiştim 1 yıl yumurta takibimi yapacak bana bu zaman kaybı değilmi? neyse bu ay olmazsa bir dahaki aya film çektiririm belkide gerek kalmazzz 🙂🙂🙂
o zaman sabah ezanında ayaktayız....
dediklerine göre var bi bildikleri...
bu ayda böyle yapalım...
sürekli gece yapıyorduk da ne oldu sanki...
hiç bişey olmadı tabikide.....
kızlar bı arkadasıma doktoru oyle demıs zaten sabah ezan vakıtlerınde yanı o saatlerde spermler daha cok ve verımlı oluyormus aklınızda olsun yanıı olabılırrr
yok bacım olurmu bu ay bizimde 5. ayımız ama gel sor kaç 5 diye....inşaallaaaaah fazla beklemeyiz... tek bildiğim kıbrıs canım tam olarak yerini bilmiyorum...bi ablamda kıbrısta okumuştu herşey çok farklı diyordu orada bayanlar evlenince erkek evine değil kadının evine gidiyormuş sanırım yani damat alıcı gibi bişiiiiiii daha neler neler çok şaşırmıştım ne diyelim canım sayılı gün inşallah tez zamanda geçer
inşallah beklemeyiz gerçi ben 2 ay mola vericem ilaç kullanıyorum.adet düznsizliğim var.o nedenle doktorum iki ay mutlaka korunun dedi.burasını sana anlatamam çok acayip bir yer.sen ne kadarlık evlisin?
o zaman sabah ezanında ayaktayız....
dediklerine göre var bi bildikleri...
bu ayda böyle yapalım...
sürekli gece yapıyorduk da ne oldu sanki...
hiç bişey olmadı tabikide.....