*ŞURA* Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.301 yns_ysmn' Alıntı: hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür işyeri çok yoğun çalışıyorum ondan da fazla giremiyorum sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyidir seni gördük daha iyi olduk
yns_ysmn' Alıntı: hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür işyeri çok yoğun çalışıyorum ondan da fazla giremiyorum sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyidir seni gördük daha iyi olduk
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.302 yns_ysmn' Alıntı: hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür işyeri çok yoğun çalışıyorum ondan da fazla giremiyorum sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... oyyyy canım benim kolay gelsin bizler nasıl olalım işte hep aynı....aaaaaa kampanya başlattık sende katıl dicem ammmmaaaaaaaaaaaaaa sen kampanyamıza giremezsin çünkü sen kazana düştün................
yns_ysmn' Alıntı: hoşbuldum canlarım iyiyiz çok şükür işyeri çok yoğun çalışıyorum ondan da fazla giremiyorum sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... oyyyy canım benim kolay gelsin bizler nasıl olalım işte hep aynı....aaaaaa kampanya başlattık sende katıl dicem ammmmaaaaaaaaaaaaaa sen kampanyamıza giremezsin çünkü sen kazana düştün................
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.303 ahaaaa ben geldim selam meleklerrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz iyimisiniz canlarimmmmmmm 🙂
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.304 *ŞURA*' Alıntı: canım ilk başladıgında 100 beklemiyo hemen puan veriyo sonra 100 deyince 1 poan veri canım Genişletmek için tıkla ... heeeeeeeeeeeeeee anladım şimdi yuppi anladım
*ŞURA*' Alıntı: canım ilk başladıgında 100 beklemiyo hemen puan veriyo sonra 100 deyince 1 poan veri canım Genişletmek için tıkla ... heeeeeeeeeeeeeee anladım şimdi yuppi anladım
*ŞURA* Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.305 yns_ysmn' Alıntı: şimdi çıkmam gerekiyo kendinize ii bakın hoşçakalın canlarım Genişletmek için tıkla ... güle güle canım
yns_ysmn' Alıntı: şimdi çıkmam gerekiyo kendinize ii bakın hoşçakalın canlarım Genişletmek için tıkla ... güle güle canım
izgil85 Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #47.306 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: ahaaaa ben geldim selam meleklerrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz iyimisiniz canlarimmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... kaçıııııınnnnnnnnnnnnnn gülyüzlüm geldi kaçıııııııııııııınnnnnnnnnnn
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: ahaaaa ben geldim selam meleklerrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz iyimisiniz canlarimmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... kaçıııııınnnnnnnnnnnnnn gülyüzlüm geldi kaçıııııııııııııınnnnnnnnnnn
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.307 *ŞURA*' Alıntı: selam kızlar Genişletmek için tıkla ... selammmmm tatlım nasılsın?
*ŞURA* Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.309 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: ahaaaa ben geldim selam meleklerrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz iyimisiniz canlarimmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoçgeldin gülyüzlüm nasılsın
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: ahaaaa ben geldim selam meleklerrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz iyimisiniz canlarimmmmmmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoçgeldin gülyüzlüm nasılsın
*ŞURA* Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #47.310 dilegimmm' Alıntı: merhaba kızlar, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
dilegimmm' Alıntı: merhaba kızlar, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın