Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt canım onu dr da dedi kahvaltı öncesi ceviz badem kayısı ben sütü akşamları içiyorum ama beni çok şişiriyo karnım baya bi çıkıyo sütü ne yapıcam bilmiyorum yaa bide bana çok uyku yapıyo sürekli uyumak istiyorum dr gittiğimde onu sorucam bıraksalar 24 saat uyucam

gülgüzeli günaydın cnmm nası gidiyo hamilelik anlat bizlerede yaa neler yaşıyon sen gününden önce öğrenmiştin dimi tatlım idrarda mı belli olmuştu kan mı vermiştin
cnm aslında günüm geçmişti ben her ay 3-4 gün önce olurum olmam gereken gün geçmişti belki bu ay önce olmam diye bekledim ama cidden insan hissediyo ya bu ay bi gariplik vardı halsizdim ve ilk başta wc çıkınca sonra sürekli yanma oldu hatta kuzenim yanma hamilelik belirtisi demişti bi c.tesi günü dayanamadım akşam vakti test aldım eczaneden yaptım tek çizgiyi görüne çöpe tabi sonra eşim geldi ikinci çizgi hamilelik değilmi dedi elinde testle bide baktım silikte olsa ikinci çizgi zaten eşim bana sen hamilesin deyip duruyodu o emindi yani sonra p.tesi kan testi sonuç pozitif

ne güzel canım yaa Rabbim kucağına almayıda nsip etsin hayırlısıyla bizlerede nasip olur inş

sevinc naz tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla listede hamişler çoğaldı valla ne güzel inş hepimizin duasıyla diğer arkadaşlarımızda bu ay verirler güzel haberi