Keske sadece nezle olsa birtanem.Nezleden atese kadar hersey var.Birazdan Dr a gidecem.Ilac almayada korktum.Ama sonunda dayanamayip paracetamol ve burun damlasi kullandim.Birde adet tarihim yaklasiyor.Bununla birlikte ameliyat tarihimde.Insallah o zamana kadar toparlanirim yine.Sen ne yapiyorsun?Bu saatlerde pek girmezdin sen...
yavrum dr sormadan almasaydın ilac ya hamile olupta kullanılması uygun olanlardan yazardı dr hamileysen birde dr söyle bunları aldım hamilelikte sorun olurmu diye cok gecmiş olsun bebeğim ben iyiyim cok şükür allaha
iyiyimm tatlım benim çok saolsun izgilimm çok seviyomm ben onu zaten
işde sonunda hangi hastanede çekticem diye arştıyodum kaç gündür o yüğzden giremedimm internetten güvenemiyo insan cuma günü allahm izin verirse çekticemm sen ne yaptınn karar verdin ameliyat olmaya heralde diymii
cnm adet oldum 3 gün önce malesef fena bisekilde oldum lara biliyor izgil biliyor halimi sanki bebek varmis gibiydi belirtiler ama malesef üsütmüsüm ve bu ay fena bi sekild cnm yanarak oldu artik bebek felan kafamdan hepsi uctu düsünmüyorum kisacasi.... sen nasilsin cnm
biz burda hepimiz kader ortagiyiz cnm kardesiz hepimiz birbirimize destek olcakki morellerimiz yüksek olsun aileyiz burda .. lara cnm kulak agrisina doktor ilac vermedimi