oldum bitanem cok şükür atlattım cok korktum ameliyatı olurkende ama dr eşimin arkadaşıydı anlayışlıydı cok hakkını yemem 1 saat içinde bitti estetik dikiş yapmış gecti bile cok şükür rabbıma ama burdaki arkadaşlarında hepsinden allah razı olsun hepinizden cok destek oldular
cnm adet oldum 3 gün önce malesef fena bisekilde oldum lara biliyor izgil biliyor halimi sanki bebek varmis gibiydi belirtiler ama malesef üsütmüsüm ve bu ay fena bi sekild cnm yanarak oldu artik bebek felan kafamdan hepsi uctu düsünmüyorum kisacasi.... sen nasilsin cnm
yavrum dr sormadan almasaydın ilac ya hamile olupta kullanılması uygun olanlardan yazardı dr hamileysen birde dr söyle bunları aldım hamilelikte sorun olurmu diye cok gecmiş olsun bebeğim ben iyiyim cok şükür allaha
Pazar günü hastalaninca ve dünde doktoruma ulasamayinca dayanamayip mecburen aldim kuzum ne yapayim.Aslinda bu ay pek ihtimal vermiyorum hamile olduguma.ameliyat olacagimi düsündügüm icin pek calismamistik.Ama yinede hic ihtimal yok diyemiyorum tabii.Ama paracetamolun hamilelikte kullanilabilecegini biliyordum.Bunun disinda bir kezde burun damlasi kullandim.Umarim bu ay hamile degilimdir.Ama teyzemin kizi kalp krizi gecirmisti.agir agir ilaclar kullaniyordu.Kazayla hamile kaldi ve bebeginin biseyi yok cok sükür.Cok korkmustu ilaclardan.
yok bitanem arkadaşlarımdan yemege gelicekler var hepsine sevdikleri yemekleri yapmaya calıştım bebek bakalım begeniceklermi evlenmeden önce hiç bilmezdim