Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok geçmiş olsunn çok şükür atlatmişsın canım inş yakında bitanede bebiş gelir de tam olur sevincinn

hosgeldın gülümmmmmmm nerelerdesın kac gundur nasılsın?

oyyyyyyyyyyyyy bitanemmmmmmmmmm gülümm aşkommm tatlışkommm gülüm kuzum bidenemm burdayımm canmım hsg için uğraşıyorum kaç gündür kısmetse cuma günü çekilecek canım dua et bana tamammı

buarda yazgülümle konuştumm biraz hastaymışş kaymağımm evdeymiş inş o da iyileşir canımm benimm kıyamam onada

Iyi canim,gözün aydin kararini vermissin artik.Insallah kolaylikla atlatip sonuclarinda iyi cikar gülüm.
Ben kararimi verdim ama su an cok hastayim,adetimede az kaldi.Insallah o zamana kadar toparlanirimda bir ay ertelenmez ameliyat.

evet canım bende gecen gun konusmustummmm....tabı dua ederım canım hep dualarımdasın zatennnnınsallah hayırlısıyla atlatırsın onu da

herkese merhabaaaaa, nasılsınız arkadaşlar?

oyyy benim taze hamişim seni gördük iyi olmazmiyız hiç nasılsın bakimmm

tüm dularim seninle cnm hadi hakkinda hayirlisi ins olur melegin en kisa zamanda tutunur sana bi ol hayirli haberlerle gel

aminnnnnnnnnn inşallah cansı sende inşş en kısa zamanda bebişine kavuş yerim seni

aysegüllllllllllllllllll

efemmmmmmmmmmmmm

kaymağımmmmmmmmm söleeeeeeee

allah muafaza bebeğim ben ameliyat oldugumda bile dr hamilelik varsa ona gire ilac ver emin değilim demiştim gerci hamile falan değilmişim ama işte tetbir amaclı gerci benim annem kardeşim düşsün diye ac karnına ne ilaclar içmiş kardeşim şimdi 29 yaşında allahıma cok şükür taş gibi allah dünyaya gelicekse korur