yok bitanem arkadaşlarımdan yemege gelicekler var hepsine sevdikleri yemekleri yapmaya calıştım bebek bakalım begeniceklermi evlenmeden önce hiç bilmezdim
Olsun birtanem,hangimiz biliyordu ki evlenmeden önce?Bilmemek degil ögrenmemek ayip demisler.Hem en önemlisi özenerek yapmak.Bak sen herkesin sevdigi yemekleri yapmissin.Eminim hepside cok güzel olmustur.Banada evlenmeden önce beni hamur yogururken gören birisi"Bu nasil hamur yogurmak öyle kibar kibar"demisti.Sonrada eklemisti "seni begenende böyle begenip alacak".Simdi herseyi ögrendim cok sükür.
ohhh yandan sende benim gibi ev kadını oldunn sabah akşam temizlik yaprsın artık bizide boşlarsın seaaslardan seas beğenirsinn
canım daha iyi ol inş yakınad hamiş ol
hoşbulduk canımmmm iyiyim çok şükür, merciğim de iyidir herhalde 🙂 daha ultrasonda tanışmadık... ayy sağol canım sadmin ayarlamış ne hoş evet. inşallah sizlerde de göreceğiz.
canımmmm allah yardımcın olsun... inşallah herşey yolunda gider ve arkasından tez vakitte hemen bebişin gelir canım benimmmmm. unutma canım strese gerek yok çünkü herşey bebeğin için 🙂
Sonunda kararini verdin demek cadim.Ben zaten tahmin ediyordum bu kizin isten ayrilmasi yakindir diye.Hep evini özlediginden bahsediyordun.Insallah meleginde daha fazla bekletmez seni canim...
hoşbulduk canımmmm iyiyim çok şükür, merciğim de iyidir herhalde 🙂 daha ultrasonda tanışmadık... ayy sağol canım sadmin ayarlamış ne hoş evet. inşallah sizlerde de göreceğiz.
kız yazdım ya sana daaaaaaa .... allahımmmm iyi bakkk 🙂 o zaman tekrar hoşbulduk 🙂