Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

s.a arkadaşlar,nasılsınız.
a.s canımmm hoşgeldin iyiyim seni sormalı

saol cnm allah yardimcin olsun bye cnm

HAYIRLSI BAKALIM BU AY UMIDIM VAR AMA ÜZÜLMEM OLMAZSADA YANI COK ASIRI TAKMIYORUM BEN SABIRLIYIM BU KONUDA BEKLIYORUM HAYIRLISI CANIM YAAA GELIRSE COOOOOOOK MEMNUN OLUCAM TABI O AYRI MESELE

inşallah canım inşallah bende baya atlattım neydi o halim öyle kafayı yemek üzereydim psiklojik yardım almayı bile düşündümm rabbim kimsenin kucağını bırakmasınn

Yinede tedbirli olmakta fayda var ama ben bu ay pek ihtimal vermedigimden ictim.

canım çok saol ne güzel yapıyosun ama yanlış yere yazmışsın olsun yavaş yavaşl öğreniyo insan yterim seni

çok saol bitanem benimm çok şükür fazla stresim yok inşallah canım benim allah razı olsun kıss buarada hamiş melek olmuşsun ne güzel yaaa allah tamamına erdirsin inşallah

allah yardımcın olsun canım.... eminim herşey çok yolunda gidecek. ve inşallah sonuçların iyi çıkacak ondan sonra kafan rahatlayınca bebişin de iyice annesine tutunarak gelecek. inşallahhhhhh...
ayyy evet canım yaaa öyle düşünmüşler dün ben de şaşırmıştım görünce. amin inşallah canımmmmm inşallah sen de yaşayacaksın bunlarıııı