dertsiz müslüman yoktur.... üzülme gülüm herseyde vardir bi hayir ins tezden evinizi bulursunuz tedavi ne tedavisine basliycan cnm ?idare ediyorum işte.iş güç.herkesin 1 derdi var,benimkide farklı işte.
evimizi sattık,tekrar ev almak için ev bulamıyoruz.tedaviye başlayacağım buarada.ne bileyim herşey üst üste geldi.vardır 1 hayır.
a.s canımmm hoşgeldin iyiyim seni sormalı
allahımmmm nihayetttttt 🙂 bu gülyüzlüme hemen seanssss
canım ben de aynı şeyleri yaşadım....seni çooooookkk iyi anlıyorum emin ol. ama inan bizim problemimiz oldu mu olacak mı regl mi gelecek yoksa falan filan yani. bence tamamen rahat ol. sonra rabbim ol deyince zaten meleğimiz geliyor hayırlısıyla. hiç sıkıntı yapma... özel denediğim şeyler bende başarısızlıkla sonuçlanmıştı ama geçen ay günde 2-3 adet kuru incir yedim her gün o kadar canım. rabbim inşallah en kısa sürede sana da nasip etsin.
inşallah cici anne....
ben de incir yiyeyim bari..
incir yiyerek hamile kalan bi kişi daha vardı burda....
bide dediğin gibi moral....
bu ay ümitliğim nedense...
bide sabah yapılan ilişki daha etkiliymiş galiba...
sen doktora gittin mi pekii....
canim benim kal saglicakla aeo bye yaradima emanetsincanlarım ben çıkıyorumm hepinizi öpüyorum hoşçakalınn
Ayşegüll,Mrs.m iyim.idare etmeye çalışıyorum.inşallah sizin keyifleriniz yerindedir.
allah yardımcın olsun canım.... eminim herşey çok yolunda gidecek. ve inşallah sonuçların iyi çıkacak ondan sonra kafan rahatlayınca bebişin de iyice annesine tutunarak gelecek. inşallahhhhhh...
ayyy evet canım yaaa öyle düşünmüşler dün ben de şaşırmıştım görünce. amin inşallah canımmmmm inşallah sen de yaşayacaksın bunlarıııı
Aslinda vermemeleri daha iyi birtanem.Ben evdoktoruna götürseydim kesin verirdi,ama cocuk doktoru daha temkinli bu konuda.Fazla SIK antibiyotik kullanan insanlarin bünyesi buna alisiyor ve bir süre sonra bünye buna karsi etkisiz hale geliyor.Onlar daha cocukken antibiyotige karsi rezistan olurlarsa ileride Allahim korusun ciddi bir rahatsizlikta hicbir antibiyotik fayda etmezse ne yaparlar.Antibiyotikle iyilesme süresi kisaliyor ama agir bir bedel karsiliginda.lara bilmenmi bebem almanyada hic antibiyotik vermezler uyuz olurum cocuklar kivraniyorlarda vermyiorlar
idare ediyorum işte.iş güç.herkesin 1 derdi var,benimkide farklı işte.
evimizi sattık,tekrar ev almak için ev bulamıyoruz.tedaviye başlayacağım buarada.ne bileyim herşey üst üste geldi.vardır 1 hayır.
yok melegiim iye kiziyim ama bu aralar kim stresliyse benden cikiyor acisi inan bende doluyorum bagzen sana öyle geldiyse kusura bakma cnm severim seni biliyorsun 🙂
canım allah yardımcın olsun. çok şükür iyiyimAyşegüll,Mrs.m iyim.idare etmeye çalışıyorum.inşallah sizin keyifleriniz yerindedir.
canlarım ben çıkıyorumm hepinizi öpüyorum hoşçakalınn
canim benim kal saglicakla aeo bye yaradima emanetsin
haklisin cnm oda cok dogru ama iste anne olunca cocuklarin kivrandigini görünce candan can gidiyor🙁Aslinda vermemeleri daha iyi birtanem.Ben evdoktoruna götürseydim kesin verirdi,ama cocuk doktoru daha temkinli bu konuda.Fazla SIK antibiyotik kullanan insanlarin bünyesi buna alisiyor ve bir süre sonra bünye buna karsi etkisiz hale geliyor.Onlar daha cocukken antibiyotige karsi rezistan olurlarsa ileride Allahim korusun ciddi bir rahatsizlikta hicbir antibiyotik fayda etmezse ne yaparlar.Antibiyotikle iyilesme süresi kisaliyor ama agir bir bedel karsiliginda.
amın canım aminnninşallah canım inşallah bende baya atlattım neydi o halim öyle kafayı yemek üzereydim psiklojik yardım almayı bile düşündümm rabbim kimsenin kucağını bırakmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?