Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

allah ümidini boşa çıkarmasın inşallah.... bir de benim anladığım hayırlı zamanda veriyor rabbim. biz ne kadar üzülsek de debelensek de boş. ve inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin. canım ben hamileliğe karar verdiğimiz ilk ay gitmiştim ve 10 ay içinde toplam 3 kere kontrole gittim. 4. de hormon testi yapıldı ve rahim filmim çekildi. olmaz dediğim ay alllaha şükür bebeğim geldi

allah razı olsun tatlım benim iyiki varsın seni çok seviyorumm öpüyorumm yeğenime iyi bak emii
inşllah hepimiz yaşarız canım benim yerim seni

bende seni çoookkkkk seviyorum temiz kalpli arkadaşım. ben senin iyi dualarını çok duydum o yüzden sen benim için gerçekten özelsin ayşegülüm.

Sonunda kararini verdin demek cadim.Ben zaten tahmin ediyordum bu kizin isten ayrilmasi yakindir diye.Hep evini özlediginden bahsediyordun.Insallah meleginde daha fazla bekletmez seni canim...
ınsallah canım hayırlısı bakalım sorunluydu burası canım oyuzden ayrılcam yoksa calısmak da guzellll....(buarada baglantı koptu sımdı cevap yazıyorum)

sağol canım.herşey 1 anda üst üste gelince canım biraz sıkıldı.elbet geçer.
hamileliğini duyduğu zaman eşin ne kadar mutlu olmuştur.ben kendimden çok eşimin sevinmesini istiyorum.

ben kırmızı renkle yazılmışım...
bu bir işaret olabilir mi....
hamişleri kırmızı renkle yazıyorlardı galiba....
hadi bakalım hayırlısı.....
bak şimdi yine umutlandım.....

hayirlisi cnm ins bu sefer melegin gelir seninle olur üzülme olurmu ümidinide yitirme
dinimizde ümitsizliğe yer yok.hiç 1 zaman ümidimi kaybetmedim.tedbirimi alıp takdiri Allah'a bırakıyorum.yalnızca biraz çevresel baskılar bunaltıyor.onuda artık takmıyorum.
sen kaç yıllık evlisin.ne zamandır çocuk istiyorsun.k.bakma eğer yazmışsan okuyamamşımdır.